Sport

Square u završnici Kupa Hrvatske

Square u završnici Kupa Hrvatske

Square je posljednji sudionik završnice Kupa koja će se idućeg petka i subote odigrati u Puli. Dubrovčani su bili bolji od Nove Gradiške koja je imala u dva navrata rezultatsku prednost, međutim kvalitetniji domaćin je to preokrenuo u svoju korist te posve zasluženo izborio završni turnir Kupa. Ključni dio susreta zbio se u posljednjoj minuti prvog poluvremena kada Square u razmaku od nekoliko sekundi postiže dva pogotka i rezultat 1:2 okreće u svoju korist te na odmor odlazi s prednošću od 3:2. Drugi dio Square je mirno kontrolirao utakmicu postigavši još dva pogotka za konačnih 5:2, prenosi Cro Futsal.

Trener Squarea Antun Bačić istaknuo je u izjavi da nije bilo lako.

-Očekivala se lakša utakmica, ali smo znali da je ovo nezgodna ekipa koja ima više nogometnih, nego futsal kvaliteta. Zakomplicirali su utakmicu dosta, ali ono što je na kraju priče najbitnije jest da smo se mi plasirali u final four – istaknuo je Bačić te dodao da ciljaju na trofej.

SQUARE: Alen Turuk, Ivan Daničić-Kačić, Antonio Nonković, Matej Perović, Maro Đuraš, Hrvoje Cvjetković, Marko Kuraja, Gordan Duvančić, Facundo Martin Gassmann, Mato Šimunović, Đino Čengić, Ante Franković, Niko Zrilić, Lujo Jurišić, trener: Antun Bačić

NOVA GRADIŠKA: Marko Maričević, Joško Kotarski, Kristijan Jakić, Alen Grafina, Karlo Fischer, Dario Batalo, Marko Filipović, Nikola Eller, Marinko Brkljača, Stjepan Petrović, Filip Bungić, Stjepan Zeba, trener: Gordan Pribanić

STRIJELCI: 0:1 Bungić (2′), 1:1 Šimunović (6′), 1:2 Eller -10m (19′), 2:2 Đuraš (20′), 3:2 Gasamann (20′), 4:2 Kuraja (24′), 5:2 Gassmann (36′)

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist