Sport

SQUARE PROTIV PRVAKA Stiže internacionalni Nacional!

SQUARE PROTIV PRVAKA Stiže internacionalni Nacional!

Matheus Kogikoski de Abreu (Brazil), Francisco Pereira Junior (Brazil), Gustavo Cardozo Soares – (Brazil), Juan Jose Puertas Bouzon (Španjolska), Andre Gaspar Da Silva Gomes – (Portugal) – svi navedeni su novi (internacionalni) igrači FC Nacional Zagreb koji će u dvorani Gospino polje istrčati nasuprot Squareove mladosti koja sanja povijesnu domaću, prvenstvenu, pobjedu protiv aktualnog prvaka Hrvatske i sudionika Elitne runde UEFA Futsal Cupa!

Sedmerostruki prvak Hrvatske nije dobro krenuo u prvenstvo. Istina, promijenio je aktualni prvak većinu igračkog kadra, međutim remi i tri poraza ‘zvono’ su za uzbunu u redovima domaćeg prvaka iako je u svlačionici niz kvalitetnih internacionalaca i domaćih, mladih, igrača. Na klupu se vratio trener Robert Grdović koji pak smatra da će sutrašnja utakmica otići u korist njegove momčadi.

-Uvijek je teško igrati u Dubrovniku, međutim ovo nam je prilika da zaustavimo negativni niz (dva uzastopna poraza) te s četiri boda na kontu dočekamo Albonu Potpićan. Naše igre, ali i igre Squarea dakako zaslužuju više bodova, međutim tablica zorno pokazuje trenutno stanje. Mi još uvijek čekamo na prvu pobjedu ove sezone, a prilika nam je već protiv Squarea da taj cilj i ispunimo – jasno će Robert Grdović, povratnik na klupu Nacionala.

-Gledatelji će uživati u jednoj otvorenoj utakmici u kojoj će, vjerujem, biti mnoštvo pogodaka i odličnih akcija, prilika ali i pogodaka – zaključio je strateg zagrebačkog sastava.

S dubrovačke strane, kako i doliči ‘crveno-plavom’ dresu, nitko u Gospinom polju ne može preuzeti ulogu favorita pa tako ni zagrebački Nacional koji ponosno nosi titulu aktualnog prvaka Hrvatske.

Trener Antun Bačić (napokon) može računati na sve igrače, a sukladno tome jasan je u svojoj izjavu oči početka velike utakmice u kojoj Square, ali i Nacional, traže prekid negativnog niza..
-Igramo protiv prvaka Hrvatske i znam da nas čeka jako teška utakmica. Iako bodovno stanje pokazuje drugačije, mislim da i mi i oni vrijedimo puno više. Teško se na njima vaditi, ali ja sam uvjeren u pobjedu i početak pozitivnog niza – kratko i jasno rekao je trener Squarea Antun Bačić.

Utakmica se igra večeras od 19 sati u dvorani Gospino polje, a iz Squarea pozivaju sve navijače i simpatizere Squarea da dođu u dvoranu na vrijeme i izbjegnu gužvu na ulazu s obzirom da se radi o derbi utakmici u kojoj dubrovačka mladost traži prekid negativnog niza protiv aktualnog prvaka Hrvatske!

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist