Sport

Square preko Dinama lovi polufinale!

Square preko Dinama lovi polufinale!

Nakon Nacionala, Futsal Dinama (uzvrat Kupa) i Novog Vremena naši mladići na svom terenu igraju novi derbi. U Gospino polje stiže najveći kandidat za polufinale, a ujedno i naš izravni konkurent – Futsal Dinamo, ističu iz MNK Square.
Drugo je to gostovanje zagrebačkog Kluba u nepunih mjesec dana. Dinamo je prvi put u svojoj povijesti gostovao u Gospinom polju prije dvadesetak dana i doživio poraz, Square je upisao pirovu pobjedu 2:1 koja mu tada nije bila dovoljna za ulaz u završnicu Kupa. Dinamo je prošao radi pobjede iz prve utakmice 3:0. Bila je to utakmica u kojoj je Square hvatao rezultat, a sada se radi o prvenstvu i neophodnim bodovima za ulazak u play off.
-Mi imamo isti cilj kao i prvi put kad smo stigli u Dubrovnik, a to je pobjeda. Nažalost prošli put je nismo ostvarili na parketu, ali jesmo u globalu – plasirali se u završnicu Kupa. Ovaj put dolazimo bez našeg stratega, Mića Martića koji je pošao u Finsku (izbornik reprezentacije Finske) te bez par igrača koji nisu mogli na put zbog poslovnih obveza. Unatoč svim izostancima naš cilj je isti, pomrsiti račune Squarea i osvojiti bod(ove), odnosno pun plijen. Očekujem odličnu posjetu kao i prvi put, a ovim putem pozivam sve navijače da dođu na utakmicu i pogledaju jedan pravi derbi 1. HMNL – rekao je Matija Đulvat, predsjednik Futsal Dinama.
S druge strane Marinko Mavrović ima glavobolja iz dana u dan, prvo radi ostalih rezultata (Uspinjača remizirala kontra Splita – 1:1, a Vrgorac svladao Murter 10:4), a još uz to što je Duje Rezo protekli tjedan bio bolestan te se na posljednjem treningu ozljedio Maro Đuraš čiji je nastup pod upitnikom. Uz sve navedeno, čak četiri igrača imaju po dva žuta pa s toga njihova agresivnost ne može doći ovaj put do toliko željenog izražaja. Iduće kolo idemo u goste Potpićanu pa se moramo paziti vrlo bitnih izostanaka.
– Gotovo cijelu sezonu igramo uz niz pehova. Uvjerenja sam da od početka nismo odigrali dvije utakmice kompletni, no evo što je tu je, borimo se i tako će biti do kraja. Imamo i ovaj put niz problema, no unatoč tome moramo krenuti 200% u utakkmicu i svim raspoloživim snagama doći do pobjede s kojom ostajemo u igri za polufinale! Do kraja je pet kola, a po svim dosadašnjim odigranim utakmicama naših konkurenata, mišljenja sam da do toliko željenog play off-a ovisimo samo o svojoj sudbini – rekao je naš trener Marinko Mavrović.

Susret se igra u nedjelju, 3. travnja od 21 sat u dvorani Gospino polje. Ulaznice se mogu kupiti od 19.45 sati na ulazu u dvoranu.

DuList u suradnji sa Squareom svojim čitateljima poklanja dvije ulaznice za utakmicu. Sve što morate napraviti je na info@dulist.hr poslati svoje kontakt podatke uz naznaku ”ZA SQUARE”, a dvoje najbržih osvaja po jednu ulaznicu.

Pročitajte još

ŠTO JE NJEMU 5 KILOMETARA!? Nevio Krešić neizostavni sudionik Du Motiona

Dulist

[FOTOGALERIJA] John Mieszczanski i Lauren Johnson iz SAD-a pobjednici dubrovačkog maratona

Dulist

PREKRASNI KADROVI NA STRADUNU Utrka dobre energije i pozitivnih trkača

Dulist