Sport

Square najgledaniji u ligi, a stigao im i pokal za Fair Play!

Square najgledaniji u ligi, a stigao im i pokal za Fair Play!

Iza Malonogometnog kluba Square je uspješna sezona. Pod vodstvom trenera Marinka Mavrovića, pomoćnika Mata Cvjetkovića te trenera vratara Hansa Matića cjelokupni rezultat momčadi je samo potvrda njihovog vrhunskog rada.

Ove sezone po drugi put uzastopno osvojeno je drugo mjesto u Kupu Hrvatske, a u prvenstvu Hrvatske momčad je igrala u doigravanju za prvaka Hrvatske gdje je u okršaju kontra FC Nacional Zagreb poražena za plasman u finale. Vrijedi dodati da je upravo Nacional bio koban i u finalnom ogledu Kupa Hrvatske koji se igrao u Makarskoj.

Treba posebno naglasiti, Square je bitku za prvo mjesto u Kupu te plasman u finale PH izgubio od novog prvaka Hrvatske, Futsal kluba Nacional iz Zagreba koji je prije par dana podigao pokal za najbolju momčad u Hrvatskoj za sezonu 2014./15 svladavši Split Tommy 3:1.

Uz Squareova dva velika podviga (već spomenuto drugo mjesto u Kupu i polufinale prvenstva Hrvatske), sinoć su u prostorije Kluba stigle još dvije vrlo važne stavke koje potpisuje Dario Skender, povjerenik natjecanja 1. HMNL.

Naime, MNK Square je fair play momčad 1. HMNL za sezonu 2014./15. te je prema statistici i potvrdi HNS-a (Hrvatskog nogometnog saveza) najgledanija momčadi 1. HMNL!

Ovo su zasigurno velike potvrde kvalitete rada u dubrovačkom Klubu te je sezona zaključena na najbolji mogući način, uspjehom na više ‘frontova’ te onome najvažnijem, Square je zahvaljujući svojim vjernim navijačima najgledaniji sportski kolektiv u Hrvatskoj!

Tekst: MNK Square

Pročitajte još

BADMINTONSKI KLUB DUBROVNIK Burazor zlatna i srebrna, Konjuh brončana!

Dulist

U PROTEKLOJ GODINI Oni su najbolji županijski sportaši!

Dulist

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

Dulist