Sport

SQUARE – FUTSAL DINAMO Svi u Gospino polje! Cijeli prihod ide za Karlu Sentić!

SQUARE – FUTSAL DINAMO Svi u Gospino polje! Cijeli prihod ide za Karlu Sentić!

Malonogometni klub Square poziva svu javnost, drage navijače te sve građane i građanke Grada Dubrovnika da nam se pridruže u humanitarnoj akciji u cilju prikupljanja sredstava za neophodno lječenje naše sugrađanke Karle Sentić!

Naime, Karli je u rujnu ove godine dijagnosticiran rijedak tip zloćudnog tumora Ewingov sarkom i to na maxillary sinusu na desnoj strani lica. Trenutno se nalazi u Institutu za tumore u Zagrebu gdje je do sada primila pet kemoterapija. Zbog specifične dijagnoze i teškog stanja u kome se nalazi, Karlina jedina šansa je operacija koja se ne može obaviti u našoj zemlji. Za odlazak u inozemstvo i trošak operacije potreban je veći iznos novca kojim Karlina obitelj ne raspolaže. Pomoći možete svi koji ste u mogućnosti uplatom na žiro- računa Karline majke.

Sukladno tome, Uprava kluba donijela je odluku da će na malonogometnom derbiju između Squarea i Futsal Dinama koji se igra u utorak, 8. ožujka od 20 sati sav čisti prihod uplatiti na račun za neophodno lječenje naše Karle.

-U sportskom duhu pomozimo zajedno u liječenju naše Karle Sentić! Sav čisti prihod od prodaje ulaznica utakmice Square – Dinamo biti će uplaćen za potrebe naše Karle kojoj je operacija u inozemstvu jedina šansa! Svi u dvoranu: Svim srcem za pobjedu Squarea na parketu, a još više za pobjedu naše Karle u najvažnijoj životnoj utakmici! – rekao je Maro Konjevod, dopredsjednik Kluba.

PRETPRODAJA ULAZNICA : Petak, 4. ožujka (večeras) u uredu MNK Square (sportska dvorana Gospino polje, 1. kat) od 19 – 21 sat.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist