Sport

POVIJESNI OKRŠAJ Za utakmicu s Futsal Dinamom traži se karta više!

POVIJESNI OKRŠAJ Za utakmicu s Futsal Dinamom traži se karta više!

Nakon fantastične posjete protiv Nacionala (1.300) gledatelja, malonogometaše Squarea već u utorak, 8. ožujka očekuje novi spektakl, a bolji poznavatelji futsala već znaju o kojoj je momčadi riječ te da je ulog ove utakmice vrlo velik.

Naime, Dubrovčane očekuje super važan dvoboj kontra zagrebačkog Futsal Dinama, a sve u sklopu uzvratne utakmice Kupa Hrvatske. Pobjednik ovog dvoboja osigurati će završnicu (Final four) Kupa u jednom od gradova domaćina.

Futsal Dinamo predvode Goran Škorić (vratar/osvajač naslova prvaka Hrvatske 2013. godine u dresu Nacionala ), Matija Đulvat, Matija Capar, Hrvoje Penava, Sadat Ziberi i Matej Horvat (četverac koji se 2014. godine okitio naslovom prvaka Hrvatske u dresu Alumnusa), Davor Kanjuh koji je trenutno najbolji strijelac Kluba, a koji je prošle sezone u dresu Nacionala osvojio Kup i prvenstvo Hrvatske)… Uz sve navedene iskusne igrače, strateg Dinama je Mićo Martić, aktualni izbornik reprezentacije Finske!

Futsal Dinamo uz niz kvalitetnih i iskusnih igrača krase i vrhunski navijači – odnosno navijačka skupina Bad blue boys koja je uistinu dodatna snaga na svim domaćim utakmicama.

Sukladno gore navedenim imenima, kvaliteti pojedinaca i velikom ulogu ovog susreta, a sve zbog velikih upita navijača, Uprava Squarea ponovno je pustila u pretprodaju ulaznice za drugi u nizu malonogometni spektakl u Dubrovniku.

Pretprodaja ulaznica vrši se samo u petak, 4. ožujka u uredu MNK Square (Gospino polje) od 19 – 21 sat te na dan utakmice od 18.30 sati na ulazu u dvoranu.

Zbog iznimnog interesa javnosti molimo Vas da ulaznicu što prije osigurate kako bi se na glavnom ulazu izbjegle gužve.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist