Sport

Square dočekuje prvaka Hrvatske

Square dočekuje prvaka Hrvatske

Malonogometni klub Square večeras od 19 sati igra posljednje kolo prvog dijela sezone protiv zagrebačkog Alumnusa, aktualnog prvaka Hrvatske i sudionika UEFA futsal kupa!

Marinko Mavrović u najavi ogleda protiv prvaka Hrvatske nikad nije bio uvjereniji, a sve u pogledu prema tri boda! U posljednjem kolu prošle sezone Squareu je trebala pobjeda, međutim Zagrepčani su u Gospinom polju slavili 4:2 i ostavili Dubrovčane bez doigravanja. Alumnus je prošao u doigravanje i na kraju postao prvak Hrvatske!

– Vjerujem da ćemo zajedno sa našim navijačima napraviti ‘skalp’ prvaku Hrvatske. Uvjeren sam da će Zagrepčani naše Gospino polje napustiti pognute glave – rekao je Marinko Mavrović netom nakon večerašnjeg treninga.
Optimizam i vjera u odličan rezultat zasigurno hrabri sve, a pogotovo naše navijače koji su, zajedno s našim igračima, gladni pobjede. Vjerujemo da će sutra još jednom, treći put ove sezone, napuniti dvoranu do kraja!

– Alumnus je zasigurno jači od nas kad pogledamo kompletan igrački kadar. Momčad ima i međunarodnog iskustva, ima par reprezentativaca, ali sutra u Dubrovnik dolaze bez Penave i Horvata. Penava je, sjetimo se, prošle sezone u finalu bio junak utakmice i osigurao Alumnusu pokal za najbolju momčad u Hrvatskoj, a ove je sezone već najbolji strijelac momčadi. Njegov hendikep nam uvelike ide u prilog, kolegi Ungarovu nedostaje i Horvat tako da vidim veliku priliku da upišemo tri boda, dodao je Mavrović.
Kod Squarea nema nepoznanica, Darko Rangotov i Ante Daničić su igrači koji su van pogona, oba srećom ne radi kartona već zbog privatnih obveza.

– Imamo i mi laganih problema oko sastava. Uz Rangotova i Daničića, Rezo vuče ozljedu tako da je njegov nastup upitan. Moji dečki su u Osijeku pokazali da i bez pola momčadi mogu parirati protivniku kojem gori pod nogama. Ovaj put srećom nije tako, dapače, stiže prvak i sudionik UEFA futsal Kupa kojeg u velikoj mjeri poštujemo ali ga se ne bojimo! Vjerujem da će naši navijači po treći put napuniti dvoranu do kraja, a ovim putem im jamčim spektakl i ‘skalp prvaka’ na terenu, a na njima je da nam uzvrate najboljim i najjačim navijanjem na tribinama – jasan je Mavrović te dodao:
– Past će prvak u grotlu Gospinog polja!

Davor Lopin

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist