DuList PROMO

SPREMNI ZA #EURO 2020 Cijela nacija navija za naše reprezentativce

SPREMNI ZA #EURO 2020 Cijela nacija navija za naše reprezentativce

Europsko nogometno prvenstvo je za naše reprezentativce službeno počelo 13. lipnja protiv Engleske na Wembleyu. Iako smo nažalost izgubili prvu utakmicu s 1:0, to je bila tek prva u nizu. S obzirom na pandemiju koronavirusa, broj gledatelja na Europskom prvenstvu je ograničen.

Engleska nas nažalost nije maknula s liste zelenih država koje ne moraju u karantenu. Svaki navijač koji dolazi iz država koje nisu na listi mora u desetodnevnu karantenu što za neke može biti financijski teško izvedivo. No, Vatrene i dalje možemo bodriti uz male i velike ekrane. Svojim navijanjem možemo dati do znanja svim Vatrenima da nismo zaboravili njihov ogroman uspjeh 2018. na Svjetskom prvenstvu i nikad nećemo. Osvojiti drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu nije mala stvar. Pogotovo ako dolazite iz zemlje s 4 milijuna stanovnika.

Ima li što ljepše nego kad vidite gomilu ljudi oko sebe u kockastim dresovima? Teško je opisati taj osjećaj zajedništva kad svi k’o jedan bodrimo našu reprezentaciju. Prvenstva se održavaju svake četiri godine i u tom razdoblju su navijači diljem svijeta priljubljeni uz male ekrane te bodre svoje reprezentativce.

Jeste li već pripremili navijačke rekvizite? U slučaju da niste, bacite oko na najnoviji Plodine katalog u kojem se nalazi bogata ponuda raznih navijačkih proizvoda. Pronađite nešto za sve uzraste, od grickalica do navijačkih šalova pa čak i haljina.

Kroz razne medije možemo vidjeti kako ‘poznati’ pružaju potporu našim reprezentativcima. Konačno smo dočekali neku aktivnost gdje možemo zajedno navijati unatoč situaciji s koronavirusom. Prošlo je već predugo vremena otkako traje ova cijela situacija oko pandemije i malo socijalizacije će nam definitivno dobro doći.

Svoje riječi potpore nije štedio ni predsjednik vlade Andrej Plenković. U svom ‘tweetu’ je pozvao sve građane RH da podrže vatrene u svojim utakmicama, ali naravno uz odgovorno navijanje.

SPREMNI ZA #EURO 2020 Cijela nacija navija za naše reprezentativceNakon poraza protiv Engleza, također se oglasio i predsjednik Zoran Milanović uz riječi: “Dečki bilo je dobro, bit će i bolje. Samo hrabro dalje! Hrvatska je uz vas!”. Lijepo je bar na trenutak vidjeti kako smo svi složni oko neke stvari. Nogomet nas je uvijek spajao, kako u prošlosti tako i sad.

Gdje gledati EURO 2020?

Prava za gledanje Europskog prvenstva je otkupio HRT, što znači da svaku narednu utakmicu EURO 2020 možete gledati na HRT2 televizijskom programu. Ovo je super vijest za sve državljane Hrvatske jer mogu koristiti HRTi platformu. Ovoj platformi besplatno možete pristupiti putem vaših pametnih telefona, računala, tableta i svih ostalih uređaja.

Zagreb i Rijeka su organizirali gledanje utakmica na trgovima, na što stožer nije baš dobro reagirao. Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je kako bi gradovi trebali izbjegavati masovna okupljanja. Istaknuo je kako bi se mogao pokvariti pozitivan dojam koji ostavljamo na turiste ako se ovakva okupljanja nastave.

Isto tako, odgovornost je ipak pala na lokalne jedinice koje će odlučivati hoće li dopustiti ili zabraniti ovakva događanja. Vlasnici kafića su također postavili velike ekrane kako bi se mogle pratiti sve utakmice na njihovim terasama.

Nije bitno gdje, bitno je da bodrite našu reprezentaciju. Opskrbite se grickalicama i rekvizitima te podržite Vatrene u sljedećim utakmicama. Idući okršaj na redu je sa Škotskom.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist