DuList IN

Snimljen spot s Bojanom Jambrošićem za mjuzikl ‘Legenda Ružice grada’

Snimljen spot s Bojanom Jambrošićem za mjuzikl 'Legenda Ružice grada'

Spot je sniman u dvorcu Trakošćan u ‘Drakon’ video produkciji i izaći će kao najava premijere mjuzikla u travnju ove godine u Zagrebačkom gradskom kazalištu ‘Komedija’.

Bojan glumi vlastelina srednjovjekovnog orahovačkog Ružica grada i, kako i sam kaže, to će biti uloga u kakvoj ga nitko do sada nije vidio ili očekivao.

Autori ovog fantasy mjuzikla su sestra i brat, Andrea Kopri Lončarić i Dean Kopri, režiju potpisuje Robert Bošković uz asistenticu i glumačku pedagoginju Sanju Crljen, a različite koreografije dva svijeta stvaraju Dolores Bugarin (vilinski svijet) i Andrea Solomun (ljudski). Ansambl od preko trideset i pet izvođača čine sjajni pjevači, glumci i plesači kao što su Danijela Pintarić, Lara Antić, Maksim Hozić-Max, Ines Mlinarić Stakić, Gordana Šimić, Veselin Krstovski, Matija Škvorc te mnogi drugi.

„Mjuzikl je vrlo strastven i ima mnogo dramskih elemenata, a odlična glazba filmskog prizvuka daje fantastičan proizvod za vrlo različitu publiku. Svatko će pronaći nešto za sebe – kaže Bojan.

-Svi s nestrpljenjem očekujemo premijeru, a do tada će se moći vidjeti dva spota – ovaj koji sam ja snimao i jedan koji je Danijela Pintarić snimala na samom Ružica gradu – dodaje.

Pročitajte još

Baby Lasagni naglo skočio postotak na kladionicama

Dulist

DOČEKAN KAO POBJEDNIK Publika u deliriju kad se Baby Lasagna pojavio na paradi zastava

Dulist

FINALE EUROSONGA Pogledajte kada možete početi glasati za Baby Lasagnu

Dulist