Aktualno

SLUŽBENO Sanitat će po dojavi komunalaca smještati napuštene pse u tri boksa u Knežici

SLUŽBENO Sanitat će po dojavi komunalaca smještati napuštene pse u tri boksa u Knežici

Nakon što smo prvi donijeli vijest kako se u Knežici, na prostoru TUP-a, uređuje privremeno sklonište za napuštene pse, dobili smo i službenu potvrdu iz Sanitata.
Kako navode iz ove gradske komunalne tvrtke, u sklopu skladišnog prostora kompleksa TUP-a koji je u vlasništvu UTD Raguse na jednoj od parcela koje se ne nalaze u neposrednoj blizini obiteljskih kuća postavit će se tri boksa za privremeni smještaj onog psa za kojeg Komunalno redarstvo zaprimi dojavu da se nalazi na ulici bez vlasnika.
-Isti će biti smješten na navedenoj lokaciji do dolaska vlasnika ili ovlaštenog ugovornog skloništa iz Splita, što znači da će pas boraviti u navedenom smještaju od 4 do maksimalno 24 sata. Na području Grada Dubrovnika, od kada je stupila zabrana daljnjeg rada nelegalnog azila na Žarkovici, prijava za pronalaskom psa bez vlasnika na ulici na području Grada Dubrovnika bila je samo jedna, a pas je u roku dva sata predan ugovornom registriranom skloništu. Navedeni prostor će biti dvostruko ograđen te pod videonadzorom – ističu na iz Sanitata.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist