Grad

Slovenski novinari i agenti stigli u Dubrovnik prvim charter letom iz Ljubljane

Slovenski novinari i agenti stigli u Dubrovnik prvim charter letom iz Ljubljane

Konferencija za medije na kojoj su nazočili slovenski novinari i agenti koji su u Dubrovnik stigli prvim ovosezonskim charter letom iz Ljubljane održala se ovog četvrtka.
Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Ana Hrnić, istaknula je Dubrovnik kao sigurnu destinaciju, predstavila najvažnija događanja i festivale u nadolazećoj sezoni kao i zimskim mjesecima. Nazočnima se obratila i direktorica ureda HTZ-a u Ljubljani, Metka Bradetić, koja je naglasila kako se povećanjem broja cijepljenih i povećao broj Slovenaca koji putuju, a čiji je interes posebice velik za cijelu Hrvatsku i Dubrovnik, koji je sada i lakše dostupan obzirom na direktni charter let koji će letjeti jednom tjedno do početka listopada. Direktor putničke agencije Palma d.o.o., Matej Knaus, izrazio je zadovoljstvo trenutnim intenzitetom popunjavanja kapaciteta najavljenih charter letova za Dubrovnik.
Predstavnici slovenskih medija, Svet na kanalu A, Pop TV, Planet TV, RTV SLO, Časopisa Celjan, RTV MMC, STA, Radio Štajerski Val, Časopis Novi Tednik, RTV Radio Prvi te POP TV – 24 UR tijekom svog boravka u Dubrovniku u pratnji lokalnih vodiča, posjetit će najvažnije znamenitosti grada Dubrovnika, muzeje kao i otok Lokrum te otići žičarom na Srđ. Uz novinare, u Dubrovnik je direktnim charter letom iz Ljubljane stiglo i trinaest turističkih agenata, kako bi se pobliže upoznali s destinacijom.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović