Hrvatska

SLAVNI FOTOREPORTER Putovanje Hrvatskom Yurija Corteza najbolji komunikacijski projekt

SLAVNI FOTOREPORTER Putovanje Hrvatskom Yurija Corteza najbolji komunikacijski projekt

Hrvatska turistička zajednica osvojila je nagradu Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske za projekt ‘Fotoreporter Svjetskog nogometnog prvenstva Yuri Cortez u sedmodnevnom posjetu Hrvatskoj’.

– Ovim smo projektom produljili efekt popularnosti naše zemlje na inozemnim tržištima nakon odličnog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Brojne objave u inozemnim i domaćim medijima, kao i brojne objave na društvenim mrežama, potvrđuju da smo u tome i uspjeli. Nagrada HUOJ-a za nas predstavlja motiv za daljnji rad jer je riječ o potvrdi struke da znamo pravovremeno reagirati i provoditi kvalitetne komunikacijske projekte – poručio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Tijekom sedmodnevnog putovanja poznati fotoreporter posjetio je i Dubrovnik. Tom je prilikom izjavio kako je oduševljen Hrvatskom, a da je ‘Dubrovnik prelijep grad koji ima sjajnu priču’.

– Hvala svim ljudima koji su boravak moje obitelji u Hrvatskoj učinili posebnim i nezaboravnim doživljajem. Možete biti sigurni da u nama imate ambasadore hrvatskog turizma te da ćemo u svakoj prilici promovirati Hrvatsku kao prelijepu zemlju ljubaznih domaćina – izjavio je Cortez, dodavši kako će našu zemlju sigurno opet posjetiti.

 

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist