Sport

SLAVLJE U ČOKOLINU Rekreativci pobjednici ‘Malog Wembleya’

SLAVLJE U ČOKOLINU Rekreativci pobjednici 'Malog Wembleya'

Unatoč prekidu kojega je uzrokovala epidemija koronavirusa, dvadesetosmo izdanje malonogometnog turnira na male barice ‘Mali Wembley’ privelo se kraju.
U finalu odigranom u petak navečer snage su odmjerile ekipe Konoba Maestral Ston i Rekreativci, a pobjednik ovogodišnjeg izdanja su Rekreativci. Svladali su protivnike s 3:1. Za Rekreativce su igrali Leo Bogdanović, Danijel Sentić, Faris Sarić, Luka Perak, Tomislav Čagalj, Marko Tolja, Niko Ničetić, Antonio Ničetić, Tomi Drašković i Maroje Bandur.
Treće mjesto pripalo je Bikers Caffeu, koji je s 4:2 bio bolji od Hajduka iz Mokošice. U finalu veterana slavio je Irish pub Karaka koja je bila bolja od ekipe Evo nas opet (0:0/2:0).
Hrabro srce uručeno je ekipi 23, posthumno Siniši Bačiću, organizatoru ekipe, zaljubljeniku u mali nogomet i tajniku MNK Square. Trofej Fair play iznimno se ove godine dodijeljuje ekipi MNK Ponton jer su se odazvali na revijalnu utakmicu. Najuspješniji strijelac turnira je Leo Bogdanović iz ekipe Rekreativci, koji je u završnici turnira postigao pet pogodaka. Najboljim igračem proglašen je igrač Rekreativaca Tomislav Čagalj.

Inače, ovogodišnje izdanje turnira u organizaciji Amaterskog sportskog društva Montovjerna počelo je 23. lipnja.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist