Županija

SJEDNICA BEZ UZVANIKA I LAUREATA Ovog utorka Općina Župa dubrovačka slavi svoj dan

SJEDNICA BEZ UZVANIKA I LAUREATA Ovog utorka Općina Župa dubrovačka slavi svoj dan

U pripremi za sazivanje najavljene sjednice Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka, a na poziv načelnika Silvia Nardellia i njegovih stručnih suradnika sastali su se predsjednik i dopredsjednik vijeća iz redova HDZ-a, kao i predsjednik i član oporbene stranke Župka, koji su ujedno i članovi Odbora za Proračun i financije, ističu u priopćenju iz Općine Župa dubrovačka.

Sastanak je održan sukladno dogovoru da će se iz mjeseca u mjesec pratiti razvoj situacije po pitanju praćenja izvršenja Proračuna u smislu prihoda i rashoda kao i realizacija svih aktivnosti, a sve u cilju što učinkovitijeg funkcioniranja Općine te donošenja određenih mjera za pomoć gospodarstvenicima kao i programa pomoći najpotrebitijima.

– Na radnom sastanku razrađene su i sve točke Dnevnog reda nadolazeće sjednice Općinskog vijeća koje će se upriličiti u utorak 26. svibnja. Općina Župa dubrovačka taj dan obilježava Dan Općine i dan oslobođenja Župe dubrovačke. Zbog pandemije uzrokovane korona virusom obljetnica će se obilježiti skromno i simbolično polaganjem vijenaca kod spomen-ploča palih hrvatskih vitezova s obiteljima poginulih, predstavnicima Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Župa dubrovačka i Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata. Polazak prema spomen pločama iz Općine je u 9 sati – ističu iz Općine.

Sjednica Općinskog vijeća bez uzvanika i laureata održat će se s početkom u 11 sati u velikoj vijećnici Općine.

Sveta misa i zajedničko polaganje vijenaca uz molitvu i odrješenje za sve hrvatske vitezove upriličit će se na Spomen obilježju u Mandaljeni 19 sati.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist