Kultura

SJEĆANJA IZ PRVE RUKE VJEKOSLAVA LUJA LASIĆA U prodaji je knjiga ‘Pakao je počeo u Bleiburgu’

SJEĆANJA IZ PRVE RUKE VJEKOSLAVA LUJA LASIĆA U prodaji je knjiga ‘Pakao je počeo u Bleiburgu’

U prodaji je knjiga ‘Pakao je počeo u Bleiburgu’ autora Vjekoslava Luja Lasića. Ona donosi sjećanja iz prve ruke Lasića koji je preživio cijeli pakao Bleiburga, od križnog puta do logora.

— Rijetko ćete imati priliku pročitati ovako autentično, iskreno i dirljivo svjedočenje patnje kroz koju je prošao hrvatski narod nakon završetka drugog svjetskog rata. Precizno je opisan monstruozan zločin i teror od strane ‘antifašističkih’ komunista. O ovome se nije smjelo govoriti pola stoljeća, ali istina kad – tad izađe na svjetlo dana. Trebalo je puno hrabrosti sve to opisati i objaviti još 1994. godine, dok je trajao Domovinski rat. Svakako preporučujem ovu knjigu! – napisao je knjižničar Pero Šutić.

Knjiga je izdana u nakladi Alat Dubrovnik d.o.o., a moguće ju je naručiti porukom SMS ili Viber na broj +385 98 244 144, putem inboxa na Facebook grupama ‘Dubrovnik nekad i sad’ i ‘Ratovi na dubrovačkom području’ te na e-mail adresu alat@ inet.hr. Cijena knjige je 100 kuna. Poštarina je uključena u cijenu i uključuje dostavu. Za sudionike bleiburške tragedije, Križnih puteva i logora, cijena je 65 kuna. Na tri ili više komada obračunava se popust sukladno broju primjeraka.

Pročitajte još

Ivana Marija Vidović u uglednom žiriju Međunarodnog pijanističkog natjecanja Saint Paul TroisChâteaux

Dulist

OBILJEŽAVANJE 220. GODIŠNJICE SMRTI Koncert DSO-a u čast Ivana Mane Jarnovića

Dulist

Ivana Jelača među 10 odabranih iz Europe u programu REMArkable za perspektivne glazbenike

Dulist