Kultura

DULIST U SURADNJI S MATICOM Vrijeme je za knjigu, a mi vam darujemo pet omiljenih dubrovačkih naslova

DULIST U SURADNJI S MATICOM Vrijeme je za knjigu, a mi vam darujemo pet omiljenih dubrovačkih naslova

‘Knjiga svima i svuda’ ovogodišnji je moto sajamskog tjedna knjige. Za sve ljubitelje dobre knjige imamo izvrsnu i prigodnu ponudu. Ako ste si oduvijek htjeli pribaviti neki od cijenjenih naslova Matice hrvatske, sada je pravi trenutak za to. DuList u suradnji s Maticom hrvatskom – Ogranak Dubrovnik podijelit će svojim čitateljima pet odabranih naslova u njezinom izdanju.

Vašu će pažnju sigurno privući novi i iznimno traženi naslovi poput ‘Dubrovački prirodoslovci u vrhu povijesti znanosti’ autorice Snježane Baždar Paušek, zatim ‘Dubrovački koluri’ autora Antuna Stražičića ili pak ‘Urbana matrica grada Dubrovnika’ iz pera Ivanke Jemo. Tu je i ‘Dundo Maroje’ Marina Držića kojeg je na 18 jezika priredio akademik Luko Paljetak. Priredili smo nešto i za one najmlađe ljubitelje knjiga pa je tako u našoj ponudi i slikovnica o Marojici Cabogi autorice Vesne Mijović. DuList će kroz sljedećih pet dana svakog dana podijeliti po jednu od navedenih knjiga. Ako želite da jedan od ovih naslova obogati vašu osobnu osobne knjižnicu, javite nam se na mail nagradna@dulist.hr sa svojim imenom i prezimenom te brojem telefona.

Nadamo se da ćemo s ovih pet naslova uspjeti udovoljiti vašoj knjiškoj znatiželji i potrazi za novim knjigama. A, posebno, upravo u ovim danima kada se najveći i najstariji međunarodni sajam knjige u Hrvatskoj – Interliber, preselio online gdje također možete kupiti omiljene naslove po iznimno sniženim cijenama.

Foto: Matica hrvatska – Ogranak Dubrovnik

Pročitajte još

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Uništenje’ Josipe Vlašić

Ivana Mijić Vulinović

U ‘Noći tvrđava’ obiđite tri utvrde dubrovačkog fortifikacijskog sustava

Dulist

Dubrovački muzeji pozivaju na radionice izrade i ukrašavanja keramike

Dulist