Sport

SJAJAN ULET U SEZONU Dubrovnik Sharks u Gospinom polju ‘pomeli’ u dvije utakmice

SJAJAN ULET U SEZONU Dubrovnik Sharks u Gospinom polju 'pomeli' u dvije utakmice

Teren s umjetnom travom u Gospinom polju odlično je sjeo momčadi Dubrovnik Sharks, koji su početak Hrvatske flag football lige obilježili s dvije pobjede u dva susreta.
Dubrovačka momčad prvo se na terenu susrela s momčadi Rijeka Torpedos, koje su pobijedili s 80:6. Drugi susret bio je rezerviran za momčadi Rijeka Torpedos i Split Seawolves, gdje su slavili Splićani (90:0). Potom je na teren opet istrčala dubrovačka momčad te je u srazu sa Splićanima odnijela pobjedu (46:40). Utakmica je bila napeta do samog kraja.
-Volja, želja, naša najvjernija publika i srce na terenu, odnijeli su prevagu i ulazimo u sezonu s omjerom 2-0. Idući turnir nas očekuje u Osijeku, za dva tjedna gdje susrećemo Zaprešić Saints i Bjelovar Greenhorns – poručuju Dubrovnik Sharks.
Inače, u izdanju Hrvatske flag football lige 2020. godine sudjeluje osam momčadi. Svaka momčad ima deset utakmica što čini 40 utakmica regularne sezone, a ekipe su podijeljene u dvije divizije, Sjever i Jug. Svaka momčad se sastaje s protivnicima iz divizije po dvaput, a s ekipama iz druge divizije po jednom. Divizije su: Grupa Sjever: Osijek Cannons, Bjelovar Greenhorns, Zaprešić Saints, Zagreb Patriots. Grupa Jug: Rijeka Torpedos, Karlovac Dukes, Split Seawolves i Dubrovnik Sharks.
Finalni turnir održat će se sredinom studenog, a domaćin će biti najbolje plasirana ekipa na ukupnoj ljestvici.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist