Grad

SINDIKALIST KOVAČEVIĆ APELIRA “Gradski vijećnici, sačuvajte obraz!”

Baldo Kovačević

Glavni sindikalni povjerenik u poduzeću Libertas Baldo Kovačević komentirao je odluku o osnivanju nove gradske tvrtke Autobusni kolodvor Dubrovnik.

– U slučaju kad bi se ta odluka donijela zbog stranačke stege i političkog dogovora, temeljem skupljenih materijalnih dokaza prijavit ćemo svim nadležnim državnim institucijama višegodišnje prethodne i naredne radnje oko Libertasa svih odgovornih, od direktora Đura Deranje do gradonačelnika Vlahušića. Ipak, apeliramo na gradske vijećnike da prouče pozadinu te odluke i stvarne razloge osnivanja novog gradskog društva i da odbace takvu odluku. Novo društvo bi obavljalo djelatnosti koje obavlja Libertas, u većinskom vlasništvu Grada Dubrovnika, te je lako zaključiti što bi se dogodilo s Libertasom – ističe za DuList Baldo Kovačević.

– Mi u Libertasu smo zadnjih godina suočeni s neviđenim pritiskom u cilju da se uništi stogodišnji Libertas i provedu bolesni planovi ingropani osobnim interesima. Želimo poručiti svima koji odlučuju o Libertasu da se ostave toga i sačuvaju svoj obraz, jer mi ćemo ustrajati u borbi za jedinstveni Libertas s ciljem očuvanja radnih mjesta i radničkih prava svim zakonskim sredstvima – zaključio je Kovačević.

Pročitajte još

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Dulist

PRITUŽBE NA DIREKTORA DOMOUPRAVE Gradonačelnik: Žale se jer moraju doći na posao! Mislio sam da se netko šali!

Dulist

POTPISAN UGOVOR Za godinu dana cestom Tamarić rasteretit će se Ulica Bartola Kašića

Dulist