Zanimljivosti

Šimunović traži odgodu početka škole

Nastava

Mladi ekolozi Mokošice i njihova voditeljica Jadranka Šimunović od župana Nikole Dobroslavića traže odgodu početka nastave.

– Poštovani g. župane Dobroslaviću, molimo Vas da odgodite početak nastave u našoj županiji za 10. rujna 2012. budući se ovdje kod nas na jugu predviđaju visoke temperature ne niže od 29 stupnjeva Celzijusa još par tjedana. Radimo s djecom i mladima godinama i znamo kako teško podnose ljetne vrućine, a posebno ove tropske.

Sve to djeluje na njihovu koncentraciju i psihu… i mišljenja smo da inače školska djeca Dalmacije trebaju imati početak nastave u rujnu kasnije od djece na kontinentu. Djeca su naša budućnost i trebamo ih čuvati i paziti pogotovo kada je cijelo ovo ljeto ovdje u Dalmaciji indeks UV zračenja bio oko visokih 9, a djeca baš ne vole nositi šešire ili kape kada idu u školu! – napisala je u apelu Jadranka Šimunović, a isti je proslijeđen i ministru Željku Jovanoviću.

Pročitajte još

BESPLATNI WEBINARI Kako proširiti svoje poslovanje ili se ‘progurati’ na tržištu?

Dulist

BOLJE OD BILO KOJEG SHOWA Kreće nova sezona Kluba mladih znanstvenika

Dulist

‘LIJEPO JE KAD SE DRŽI DO TRADICIJE’ Luminacija u Čibači uoči blagdana sv. Luke

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija