Županija

SIMPOZIJ U OB DUBROVNIK Ženama je važan bezbolan porod!

Danas se u Općoj bolnici Dubrovnik otvorio važan simpozij, ‘Regionalna anestezija u porodništvu i bezbolni porod’ koji je okupio eminentne stručnjake s polja anesteziologije, ginekologije i psihologije kako iz dubrovačke bolnice tako iz Kliničke bolnice Split te Poliklinike Podobnik iz Zagreba.

Seminaru su nazočili i župan Nikola Dobroslavić, v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelena Dadić te predsjednica Županijske skupštine Vilma Kosović, a pod pokroviteljstvom Županije i Grada Dubrovnika odvija se povodom prve godišnjice organiziranog Programa bezbolnih poroda u Općoj bolnici Dubrovnik.
Župan Dobroslavić ovom je prilikom istaknuo kako Županija kao osnivač bolnice radi sve u svojoj mogućnosti da ona funkcionira kvalitetno.

– Naš zdravstveni sustav ima mnoge probleme, ali mnaš je zadatak da pacijenti dobiju adekvatan tretman. Program bezbolnih poroda spada u vrijedne inicijative bolnice i omogućava budućim majkama rađanje bez fizičkih napora i boli koja prati donošenje novog života na svijet – rekao je župan Dobroslavić.

Pročitajte još

Prilika za početnike – slobodan poslovni prostor u Poduzetničkom inkubatoru

Dulist

ISPUNITE ANKETU! Županija provodi istraživanje o javnom prijevozu putnika

Dulist

[FOTO] ‘SVE IDE PO PLANU’ Obišli smo radove na Vili Čingriji

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija