Županija

‘SIMPLY THE BEST’ Konavle – destinacija godine!

'SIMPLY THE BEST' Konavle - destinacija godine!

Turističkoj zajednici općine Konavle uručena je nagrada ‘Simply the best’ za destinaciju godine na svečanoj dodijeli nagrada u sklopu 24. burze PUT.

– Konavle su ovu nagradu dobile za kontinuiran kreativni pristup oblikovanju i razvoju novih turističkih proizvoda koji oplemenjuju, sadržajno upotpunjuju kvalitetu i atraktivnost turističke ponude, a Konavle pozicioniraju među najbolje destinacije jadranske obale – ističu iz TZ općine Konavle.

Također, nagradu ‘Simpy the best’ je dobila Konoba Vinici Monković u kategoriji ugostiteljstvo za iznimnu kvalitetu pripreme i ponude tradicionalnih jela lokalne kuhinje što daje značajan doprinos kvaliteti ukupne turističke ponude destinacije i očuvanu baštine lokalne zajednice.

Simply the best je godišnja nagrada koju za inovativnost i kreativnost u turizmu dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i magazin Way to Croatia, a kontinuirano se dodjeljuje od 2010. godine. Kandidature za nagradu mogu podnijeti subjekti iz sektora turizma – jedinice lokalne samouprave, turističke zajednice, turističke agencije, mediji, tvrtke itd. Za 2024. godinu nagrade su se dodijelile u sljedećim kategorijama: Ugostiteljstvo, Putnička agencija, Manifestacija, Suvenir, Propaganda, Novi projekt u turizmu, Osoba ili udruga i Destinacije godine.

Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika. Sve ovo burzu PUT čini cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist