DuList IN

Silente dobio Porina za najboljeg novog izvođača

Silente

Na dodjeli diskografske nagrade Porin, dubrovačka grupa Silente, nominirani u tri kategorije, osvojila je Porina za najboljeg novog izvođača.

Najviše kipića, njih četiri, otišlo je u ruke Olivera Dragojevića.

Oliver je za album “Tišina mora” dobio Porina u kategoriji album godine te još za najbolji pop album, najbolju produkciju i najbolju snimku.

Massimo se može pohvaliti s tri Porina, za pjesmu godine i najbolju mušku vokalnu izvedbu (za skladbu “Suze nam stale na put”), a njegove izvedbe su dobile Porina i u kategoriji najbolji kompilacijski album.

Album “Walt” grupe Pipschips&videoclips najbolji je album rock glazbe, Vatra je dobila Porin zahvaljujući albumu “VT” koji je najbolji album alternativne glazbe, dok je najbolji album klupske glazbe pripao Elementalu za “U redu je”.

Po dva Porina su dobili Psihomodo Pop za skladbu “Donna” (najbolja izvedba grupe s vokalom, najbolji video broj) i Majke za najbolji koncertni album i video program “Majke u Tvornici”.

Za najbolju vokalnu suradnju Porina su osvojili Josipa Lisac i grupa Quassarr za pjesmu “Ljubav”, a Porin za hit godine za koji se moglo glasati televotingom, SMS-om i preko web stranice Porina pripao je Thompsonu.

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist