Aktualno

‘SHOW PROGRAM’ SE NASTAVIO ‘Naš je let iz Zagreba nenajavljeno preusmjeren za Split. I to zbog – vjetra’

'SHOW PROGRAM' SE NASTAVIO 'Naš je let iz Zagreba nenajavljeno preusmjeren za Split. I to zbog - vjetra'

Naš je let iz Zagreba za Dubrovnik nenajavljeno preusmjeren u Split. Kao razlog nemogućnosti slijetanja u Dubrovnik naveli su – vjetar – ogorčeno će naš čitatelj za DuList čiji se let iz metropole u 12.30 sati za Dubrovnik nenadano produžio. 

– Sletjeli smo u Zračnu luku Split i nismo znali što će biti dalje. Rekli su nam da izađemo vani. Čekali smo prtljagu i saznali kako do Dubrovnika idemo autobusom – rekao je naš sugrađanin kojeg sad očekuje višesatna vožnja do grada. Ovo je samo još jedan primjer poteškoća s letovima koji se stvaraju, iako je skraćivanje piste u Zračnoj luci Dubrovnik najavljeno na vrijeme. Podsjetimo, protekli tjedan dva leta iz Dubrovnik za Zagreb također su nenadano otkazana te su putnici čekali sat i pol kako bi doznali kako se mogu ukrcati na – autobus.

Croatia Airlines i Zračna luka Dubrovnik o reduciranim letovima do 9. prosinca zbog radova na stazi obavijestili su početkom proteklog tjedna. U priopćenju su naveli kako će ‘radovi iziskivati stalne prilagodbe i izravno utjecati na ograničenja, koja će se morati uvesti u redu letenja. Iako su iz Croatia Airlinesa najavili kako će ‘reducirani red letenja biti podložan promjenama, ovisno o dnevno-operativnim odnosno vremenskim uvjetima, a isto tako i fazi odvijanja radova’. Pitanje je samo hoće li se svaki put u zadnji trenutak putnicima javiti kako će se njihov let preusmjeriti?

– Treba naglasiti kako će Croatia Airlines, umjesto otkazivanja letova, u navedenom razdoblju obavljati posebne pripreme s posadama kako bi se letačke operacije obavile potpuno sigurno i unatoč svim ograničenjima uzrokovanim radovima u ZL Dubrovnik. Croatia Airlines ponuditi uslugu prijevoza u alternativnim terminima i nastojati naći prihvatljivo rješenje te opravdati njihova očekivanja – istaknuli su.

 

Pročitajte još

LIBERTAS OSUDIO NAPAD NA SVOG DJELATNIKA: Nasilje nikada nije rješenje, niti se može ičim opravdati

Dulist

FOTO Vrtlar uredio javnu zelenu površinu kod crkve Gospe od Milosrđa

Dulist

IZAĐITE NA IZBORE Birališta su otvorena do 19 sati!

Dulist