Sport

Sesvete lako do bodova protiv Dubrovnika

Sesvete lako do bodova protiv Dubrovnika

U posljednjem susretu 6. kola Paket24 Premijer lige – Lige B, rukometaši Sesveta lako su i bez većih teškoća ostvarili pobjedu protiv Dubrovnika. Dubrovčani su inače formalno bili domaćini u Jelkovcu, a i dalje su jedini sastav Paket24 Premijer lige bez boda.

Mnogo toga bilo je jasno već nakon 15-tak minuta igre u Sesvetama. Već tada je sastav Silvija Ivandije imao pet pogodaka prednosti (5:10). I u drugoj četvrtini, razlika između ta dva sastava je rasla, da bi se na poluvremenu zaustavila na plus devet (13:22). Ni jednog trenutka u prvih 30. minuta prednost Sesveta nije prešla brojku deset.

To se dogodilo u prvoj minuti nastavka, kad je semafor pokazivao 13:23. Naravno da je formalni gost, kod takve razlike dao priliku svim raspoloživim snagama. Stoga ne čudi da se čak 13 igrača Sesveta našlo među strijelcima. Najbolji je među njima bio Zlatko Raužan koji je imao učinak sedam od sedam. Ivan Dumečić je također bio stopostotan. Dao je pet pogodaka iz pet pokušaja. Kod Dubrovnika sjajan Samid Mekić s 12 pogodaka iz 20 udaraca.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA B: 6. KOLO
RKHM DUBROVNIK – SESVETE 28:40

Izvor: HRS

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr