Aktualno

SELIDBA ZBOG RADOVA Učenici TUŠ-a novu nastavnu godinu počinju u župskim klupama

Učenici Turističke i ugostiteljske škole novu školsku godinu počet će u župskim klupama. Naime, zbog rekonstrukcije zgrade škole u Župskoj ulici, nastava će se morati odvijati u prostorima Osnovne škole Župa dubrovačka. Potvrdio je to ovog petka ravnatelja TUŠ-a Antun Perušina.
-U dogovoru s osnivačem složili smo se da se škola mora na nekoliko mjeseci izmjestiti kako bi se omogućilo izvođaču da radove dovrši najkasnije do Božića. To je nužno ako želimo izaći iz rekonstrukcije s nečim boljim i prilagođenijim nastavi i učenicima – rekao je Perušina te naglasio kako će nova školska godina za njihove učenike započeti u zgradi OŠ Župa dubrovačka, koja je zapravo s obzirom na kapacitete bila jedina opcija za selidbu.
-Moramo biti zahvalni što imamo 550 učenika, jer nam trebaju, ali je s druge strane bilo teško pronaći dovoljno veliki prostor za smjestiti ih. Ispitali smo sve mogućnosti te je jedino OŠ Župa dovoljno velika škola. No, i tu smo morali pokazati određenu umješnost kako sve rasporediti, što smo na kraju uspjeli kombinacijom praktične nastave, stručne prakse i razredne nastave – zaključio je ravnatelj Perušina.

Pročitajte još

U Komolcu pronađena mrtva sova, radi li se o onoj koja se prije nekoliko dana slikavala na Stradunu?

Dulist

Masterchef elita stiže na prvi street food festival ‘Bavarin’

Dulist

[FOTOGALERIJA] Bablje ljeto izmamilo Dubrovčane na Banje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija