Aktualno

Šefovi kanadske policije na radnom sastanku u Vili Palmi, razgovaralo se o sigurnoj sezoni

U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj proteklog je ponedjeljka održan radni sastanak na kojem su sudjelovali predstavnici kanadske policije – Kanadske udruge šefova policije i načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević sa svojim najbližim suradnicima.

S obzirom na to da je Dubrovnik česta turistička destinacija kanadskim državljanima, kanadski šefovi policija su iskazali zainteresiranost za sudjelovanjem u projektu međunarodne policijske suradnje ‘Sigurna turistička sezona’. Radi se o projektu koji je započeo 2006. godine, a u sklopu kojeg su policajci iz raznih europskih država na usluzi svojim sugrađanima koji ljetni odmor provode u Hrvatskoj što doprinosi većem osjećaju sigurnosti inozemnih gostiju.

Ovaj je projekt hrvatske policije jedinstven u Europi, a Interpol ga preporučuje svojim članicama, značajnim turističkim odredištima.

Pročitajte još

Napustio nas je cijenjeni radijski voditelj Miljenko Jelača

Dulist

Caritas na novoj/staroj lokaciji u Solitudu od 1. kolovoza

Dulist

S polica trgovina povučeni čips i limun!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija