Zanimljivosti

SAVJETI STRUČNJAKA Osvježite izgled u samo pet minuta

SAVJETI STRUČNJAKA Osvježite izgled u samo pet minuta

Zbog žurbe, žene malo pažnje posvećuju sebi. Međutim, za lijep i svjež izgled dovoljno je izdvojiti nekoliko minuta u danu, a u tome pomažu savjeti iskusnih šminkera.

Za svjež izgled, na lice nanesite odgovarajuću hidratantnu kremu, pa prikrijte podočnjake korektorom, kao i druge nepravilnosti na licu poput mrlja, akni, pjega… Odaberite korektor u boji tena, jer je to jedini način da ga izjednačite, navodi se na portalu Ženstvena.hr.

Nanesite potom tekući puder, najbolje je četkicom, te ga lagano razmažite prstima. Ako želite da ten dobije blago preplanulu boju, odaberite puder, do dvije nijanse tamniji od tena, ali vodite računa da ga dobro razmažete da ne bi izgledalo kao maska ​​na licu.

Na unutarnji kut oka cijelom dužinom nanesite highlighter i dobro ga razmažite. Uz gornji i donji rub trepavica stavite sedefastu bijelu sjenu ili olovku, može i u bež ili zlatnoj nijansi i osjenčite prstom. Na kraju, namažite crnu maskaru u dva sloja.

Jagodice istaknite kremastim rumenilom u nijansi koja vam najviše odgovara. Najbolje je da ga stavite prstima, samo pazite da ne pretjerate s bojom.

Pročitajte još

PREKRASNO Sunce obasjalo Grad i izmamilo brojne kupače

Dulist

Tuna bar Pelješac objavio video: Velika bijela. Vanjska strana Mljeta!

Dulist

SPOJ TRADICIONALNOG I MODERNOG Sastav Kries nastupa u Lazaretima!

Dulist