Grad

SASTANAK U UPRAVI OiV: Organizirat ćemo tim s neovisnim komunikacijskim stručnjacima, ali i Lopuđanima

Došli smo na sastanak u cilju da pokušamo iznaći rješenje koje će zadovoljiti sve zahtjeve i potrebe stanovnika otoka Lopuda i šire. Došli smo do prijedloga za koje vjerujem da ćete razumjeti i na ispravan način komunicirati. Zajedničko priopćenje Grada Dubrovnika i OiV-a ćete dobiti sutra ujutro. Sad vam mogu reći da ćemo sagledavajući sve aspekte koji su aktualni i potrebni formirati akcijski tim u kojem će biti predstavnici lokalne zajednice i stručne, neovisne osobe – vještaci komunikacijske struke stručnjaci koji će predložiti što dalje – rekao je predsjednik Uprave tvrtke Odašiljači i veze d.o.o. Mate Botica u srijedu nakon sastanka u Gradskoj upravi na temu odašiljača na Lopudu.

Na sastanku sudjelovali su gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, doduše on-line putem zbog zaraženosti koronavirusom, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ivana Brnin.

– Zahvaljujemo predstavnicima OiV koji su se zaista promptno odazvali pozivu gradonačelnika. Nakon što sve stručne službe razrade plan organizirat će se tim u kojem će, a što je jako važno, biti građani Lopuda i neovisni stručnjaci iz područja telekomunikacija te drugih kako bi unutar mjesec dana iznašli rješenje situacije o kojoj razgovaramo. Vjerujemo da će ono biti kvalitetno i na zadovoljstvo svima – rekla je Tepšić.

Pročitajte još

OBILAZAK GRADILIŠTA AGLOMERACIJE ‘Ovo je povijesno ulaganje u vodoopskrbni i kanalizacijski sustav grada’

Dulist

Dođite na Stradun, zaigrajte tombolu, učinite dobro djelo i zabavite se!

Dulist

DR. MARIO ČURLIN I DR. ORSAT JOHN Liječnički dvojac za pohvalu! Sami kupili svoju ordinaciju

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija