Zanimljivosti

Šarene ptice, cvjetovi, pejzaži… Nova Pop-Art radionica ovoga petka

Priroda je u umjetničkim krugovima oduvijek bila nepresušno vrelo inspiracije, a to osobito do izražaja dolazi u proljeće. Pred nama su duži dani i toplije večeri, odlična prilika za boravak na zraku, ali i kreativnost.
Otvorene su prijave za još jednu “Pop-Art & Wine radionicu” koja je na repertoaru u petak, 21. travnja 2023. s početkom u 19 sati. Radit će se floralnim motivima u POP-ART stilu.
-Nazdravimo nadolazećem lijepom vremenu i slikanju uz čašu odličnog vina. Čekamo vas na našoj adresi u PopHeart Factoryju (Mercante centar, Vukovarska 24, ulaz pokraj trgovine “Profi shop”, drugi kat). Radionica je ograničena na 10 polaznika pa požurite po svoje mjesto. Podsjetimo, Pop-Art & Wine radionica savršen je način kako započeti vikend, okušati se u stvaranju u poticajnom ambijentu umjetničkog atelijera, upoznati nove ljude, a sve pod budnim okom akademske slikarice Ivane Miloglav.
Radionica traje dva sata, a prethodno iskustvo nije potrebno te je sav materijal, kao i vino, besplatan! Za rezervacije i sve dodatne informacije možete se javiti na 091 783 1110 ili popheart.factory@gmail.com.
Foto: PopHeart Factory Facebook  

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1922. U Pragu umro Vlaho Bukovac

Dulist

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist

DAN JE PLANETA ZEMLJE Ovo je naš dom

Dulist