Zanimljivosti

[ŠAPA TJEDNA] Zoey je pravi primjer kako najnježniju dušu mora čuvati strašna vanjština!

Dragi čitatelji, ponosni ste članovi obitelji krznenih ili pernatih ljubimaca, možda čak i onih s ljuskama? Upoznajte nas s njima! Pošaljite nam njihovu fotografiju, otkrijte nam njihove simpatične navike i odgovorite zašto su vaši dani otkad su vam u životu ispunjeniji. S nestrpljenjem iščekujemo vaše kratke priče koje nam možete dostaviti na e-mail adresu info@dulist.hr. Rado ćemo ih objaviti!

U ‘Šapi tjedna’ ovoga puta predstavljamo – Zoey, američkog stafordskog terijera. Zoey ima 8 godina. Porijeklom je iz Zagreba, a u grad je doselila prije 8 mjeseci. Vesele je naravi, obožava djecu i ljude, a najdraža igra joj je ona s lopticom. Zorka, Zorana, Zorica, Zora, Zo; samo su neka od imena na koja se odaziva – kaže njezina vlasnica.

—Osim svojih vlasnika, vjerno čuva svoju lopticu pa konkurira i najvećim nogometašima. Postala je pravi član obitelji jer osim sreće, s nama dijeli i životne frustracije, tvrdoglavost i operne performanse. Da je čovjek, sigurno bi bila operna pjevačica s ostvarenom zavidnom karijerom. Baš kao prava dama, vodi računa o svojoj vanjštini, a tajna njezine sjajne dlake je pomno izbirljiva prehrana. Najviše jede losos, tikvice i mrkve – dodaje kroz smijeh.

—Obožava aktivnosti s lopticom, a uz to joj je najdraže provoditi vrijeme na kavi sa svojim ljudskim prijateljima, obavezno sjedeći na trosjedu u svom omiljenom kafiću. Na prvi pogled ostavlja dojam male zvijeri, a u stvarnosti je velika dobrica i maza. Ona je pravi primjer kako najnježniju dušu mora čuvati strašna vanjština. Njeno udomljenje je najbolja odluka u životu jer Zoey donosi toliko sreće samom pojavom – zaključuje zadovoljna vlasnica.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist

OŠ LAPAD TREBA VAŠU POMOĆ Obogatimo boravak učenika u knjižnici

Dulist

GLASAJTE ZA OŠ GRUDA Pomozimo školarcima da obnove knjižnicu

Dulist