DuList IN

[ŠAPA TJEDNA] SIVO BIJELA UDOMLJENA LJUBIMICA Mici, srećica i sjajna dadilja

[ŠAPA TJEDNA] SIVO BIJELA UDOMLJENA LJUBIMICA Mici, srećica i sjajna dadilja

Mici je plaha i dobroćudna maca koja u sebi nema nikakvu želju za grebanjem, hvatanjem, trganjem i ostalim ‘nepodopštinama’ koje mačke rade. Jedini joj je ‘grijeh’ valjanje po vrtu, osobito kada je u njemu nešto tek posađeno. No, kad se umiljava, teško joj je odoljeti, a pogotovo zamjeriti joj takve ‘postupke’!

– Mici je udomljena maca, mažena je i pažena i to itekako zna cijeniti. Ona je naša srećica – ističu njeni ‘ljudski cimeri’. Mici je i sjajna dadilja za svoja dva malena ‘ljubimca’, koje svaki dan radosno iščekuje iz vrtića.

A vi, dragi čitatelji, ako ste ponosni članovi obitelji krznenih ili pernatih ljubimaca, možda čak i onih s ljuskama – upoznajte nas s njima! Pošaljite nam njihovu fotografiju, otkrijte nam njihove simpatične navike i odgovorite zašto su vaši dani otkad su vam vaši kučki, mace, ribice, kornjače, zamorci… U životu ispunjeniji.
Pozivamo i sve ponosne vlasnike onih malo većih ljubimaca da nam također ponosno predstave svoje blago – konje, koze i ostale prekrasne domaće životinje.

Rado ćemo ih objaviti u našem tiskanom izdanju, u novoj rubrici ‘Šapa tjedna’! Za sve nedoumice, javite nam se na e-mail, ali i na naš Facebook @dulist ili pak Instagram profil @dulist.hr – veselimo se upoznavanju vaših ljubimaca!

S nestrpljenjem iščekujemo kratke priče o vašim šapicama koje nam možete dostaviti na e-mail adresu info@dulist.hr!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist