DuList IN

[ŠAPA TJEDNA] SIVO BIJELA UDOMLJENA LJUBIMICA Mici, srećica i sjajna dadilja

[ŠAPA TJEDNA] SIVO BIJELA UDOMLJENA LJUBIMICA Mici, srećica i sjajna dadilja

Mici je plaha i dobroćudna maca koja u sebi nema nikakvu želju za grebanjem, hvatanjem, trganjem i ostalim ‘nepodopštinama’ koje mačke rade. Jedini joj je ‘grijeh’ valjanje po vrtu, osobito kada je u njemu nešto tek posađeno. No, kad se umiljava, teško joj je odoljeti, a pogotovo zamjeriti joj takve ‘postupke’!

– Mici je udomljena maca, mažena je i pažena i to itekako zna cijeniti. Ona je naša srećica – ističu njeni ‘ljudski cimeri’. Mici je i sjajna dadilja za svoja dva malena ‘ljubimca’, koje svaki dan radosno iščekuje iz vrtića.

A vi, dragi čitatelji, ako ste ponosni članovi obitelji krznenih ili pernatih ljubimaca, možda čak i onih s ljuskama – upoznajte nas s njima! Pošaljite nam njihovu fotografiju, otkrijte nam njihove simpatične navike i odgovorite zašto su vaši dani otkad su vam vaši kučki, mace, ribice, kornjače, zamorci… U životu ispunjeniji.
Pozivamo i sve ponosne vlasnike onih malo većih ljubimaca da nam također ponosno predstave svoje blago – konje, koze i ostale prekrasne domaće životinje.

Rado ćemo ih objaviti u našem tiskanom izdanju, u novoj rubrici ‘Šapa tjedna’! Za sve nedoumice, javite nam se na e-mail, ali i na naš Facebook @dulist ili pak Instagram profil @dulist.hr – veselimo se upoznavanju vaših ljubimaca!

S nestrpljenjem iščekujemo kratke priče o vašim šapicama koje nam možete dostaviti na e-mail adresu info@dulist.hr!

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist