DuList INUrednički izbor

[ŠAPA TJEDNA] Bono i njegova vjerna pratnja, redatelj Robi Bošković!

sapa bono robi boskovic

Bono je dobio ime po Bono Voxu i samojed je kojeg svi obožavaju! Stalno čujem: ‘Joj, vidi bijelog medvjeda!’ Mislim da je Bono jako dobro svjestan kako izgleda i zato ‘baca šarm’… Obožava ljude, djecu, obožava se javljati svima. To je pas koji sad već ima šest godina i najtvrdoglaviji je pas kojeg sam u životu imao. Nažalost čak sam imao i problema s njime.

sapa bono robi boskovic1

Svatko tko ima samojeda, haskija ili akitu će znati o čemu pričam – to su jako tvrdoglavi psi s kojima se mora puno raditi. Bono je tako išao u školu u grupi s pet pasa, pa u školu ‘jedan na jedan’, pa čak i s privatnim trenerom. Znao je raditi probleme, no na kraju smo i on i ja shvatili – a što mi je rekao i taj prijatelj trener – s njime treba ići jako polako. Kada kreneš prerano s učenjem, on zbog svoje tvrdoglavosti i karaktera namjerno ne želi raditi neke stvari.

sapa bono robi boskovic3

Ali, moram reći da se zadnje dvije godine prepustio i rekao: ‘Ajde!’ Sluša me, uz mene je stalno – čak i na putovanjima. Imam čak i jednu zgodnu anegdotu! U Hotelu Zepter u Beogradu, kad god stižemo, uvijek zapišu: ‘Stiže Bono i njegova vjerna pratnja, redatelj Robert Bošković!’ Jako ga vole, čak se nalazi i na njihovim internetskim stranicama! Teško bi mi bilo bez njega, ma zanimljiv mi je život s tim malim samojedom. A kaže se da ti u nekom trenutku u život dođe baš onakav pas – kakav ti treba!

PREDSTAVITE NAM VAŠE MEZIMCE!
Dragi čitatelji, ponosni ste članovi obitelji krznenih ili pernatih ljubimaca, možda čak i onih s ljuskama? Upoznajte nas s njima! Pošaljite nam njihovu fotografiju, otkrijte nam njihove simpatične navike i odgovorite zašto su vaši dani otkad su vam u životu ispunjeniji. S nestrpljenjem iščekujemo vaše kratke priče koje nam možete dostaviti na e-mail adresu info@dulist.hr. Rado ćemo ih objaviti!

 

Pročitajte još

VRUĆINE SU STIGLE Kako odabrati pravilan SPF za svoju kožu?

Dulist

Japanke su ovog ljeta ‘cool’ obuća!

Nora Di Leo

DUB PUB KVIZ Naši sugrađani su željni znanja i zabave, a ova ekipa im to itekako omogućuje!

Nora Di Leo