DuList INUrednički izbor

[ŠAPA TJEDNA] Bono i njegova vjerna pratnja, redatelj Robi Bošković!

[ŠAPA TJEDNA] Bono i njegova vjerna pratnja, redatelj Robi Bošković!

Bono je dobio ime po Bono Voxu i samojed je kojeg svi obožavaju! Stalno čujem: ‘Joj, vidi bijelog medvjeda!’ Mislim da je Bono jako dobro svjestan kako izgleda i zato ‘baca šarm’… Obožava ljude, djecu, obožava se javljati svima. To je pas koji sad već ima šest godina i najtvrdoglaviji je pas kojeg sam u životu imao. Nažalost čak sam imao i problema s njime.

[ŠAPA TJEDNA] Bono i njegova vjerna pratnja, redatelj Robi Bošković!

Svatko tko ima samojeda, haskija ili akitu će znati o čemu pričam – to su jako tvrdoglavi psi s kojima se mora puno raditi. Bono je tako išao u školu u grupi s pet pasa, pa u školu ‘jedan na jedan’, pa čak i s privatnim trenerom. Znao je raditi probleme, no na kraju smo i on i ja shvatili – a što mi je rekao i taj prijatelj trener – s njime treba ići jako polako. Kada kreneš prerano s učenjem, on zbog svoje tvrdoglavosti i karaktera namjerno ne želi raditi neke stvari.

[ŠAPA TJEDNA] Bono i njegova vjerna pratnja, redatelj Robi Bošković!

Ali, moram reći da se zadnje dvije godine prepustio i rekao: ‘Ajde!’ Sluša me, uz mene je stalno – čak i na putovanjima. Imam čak i jednu zgodnu anegdotu! U Hotelu Zepter u Beogradu, kad god stižemo, uvijek zapišu: ‘Stiže Bono i njegova vjerna pratnja, redatelj Robert Bošković!’ Jako ga vole, čak se nalazi i na njihovim internetskim stranicama! Teško bi mi bilo bez njega, ma zanimljiv mi je život s tim malim samojedom. A kaže se da ti u nekom trenutku u život dođe baš onakav pas – kakav ti treba!

PREDSTAVITE NAM VAŠE MEZIMCE!
Dragi čitatelji, ponosni ste članovi obitelji krznenih ili pernatih ljubimaca, možda čak i onih s ljuskama? Upoznajte nas s njima! Pošaljite nam njihovu fotografiju, otkrijte nam njihove simpatične navike i odgovorite zašto su vaši dani otkad su vam u životu ispunjeniji. S nestrpljenjem iščekujemo vaše kratke priče koje nam možete dostaviti na e-mail adresu info@dulist.hr. Rado ćemo ih objaviti!

 

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist