Grad

Sanira se kolektor javne odvodnje u Ulici Iva Vojnovića

Sanira se kolektor javne odvodnje u Ulici Iva Vojnovića

U tijeku se radovi na sanaciji kolektora javne odvodnje u Ulici Iva Vojnovića. Investitor radova, koji se izvode tzv. CIPP (cured-in-place-pipe) metodom bez iskopavanja, je Vodovod Dubrovnik, a izvodi ih tvrtka Goran i Zoran, kako javljaju iz Grada Dubrovnika.

Radovi sanacije započeli su 7. ožujka, a zaključno s današnjim danom obradit će se 300 metara kolektora fi 700. Tijekom iduća dva dana u planu je sanacija preostalih 100 metara. Preostaje izvesti sanaciju 160 metara dionice fi 300 s planiranim izvođenjem tijekom dva dana idućeg tjedna.

Sukladno izdanoj prometnoj suglasnosti Grada Dubrovnika, tvrtka Sanitat Dubrovnik d.o.o., u suradnji s izvođačem radova, koordinira zauzimanje uličnih parkirališnih mjesta u obuhvatu zahvata te se građani pravovremeno obavještavaju o nužnosti izmicanja vozila kako bi se investicija neometano odvijala.

Prema dinamici izvođenja radova nastavit će se zauzimanje parkirališnog prostora uz koordinaciju djelatnika Sanitata te se građani i korisnici uličnih parkirališta mole za razumijevanje.

Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist