Grad

Sanira se kolektor javne odvodnje u Ulici Iva Vojnovića

U tijeku se radovi na sanaciji kolektora javne odvodnje u Ulici Iva Vojnovića. Investitor radova, koji se izvode tzv. CIPP (cured-in-place-pipe) metodom bez iskopavanja, je Vodovod Dubrovnik, a izvodi ih tvrtka Goran i Zoran, kako javljaju iz Grada Dubrovnika.

Radovi sanacije započeli su 7. ožujka, a zaključno s današnjim danom obradit će se 300 metara kolektora fi 700. Tijekom iduća dva dana u planu je sanacija preostalih 100 metara. Preostaje izvesti sanaciju 160 metara dionice fi 300 s planiranim izvođenjem tijekom dva dana idućeg tjedna.

Sukladno izdanoj prometnoj suglasnosti Grada Dubrovnika, tvrtka Sanitat Dubrovnik d.o.o., u suradnji s izvođačem radova, koordinira zauzimanje uličnih parkirališnih mjesta u obuhvatu zahvata te se građani pravovremeno obavještavaju o nužnosti izmicanja vozila kako bi se investicija neometano odvijala.

Prema dinamici izvođenja radova nastavit će se zauzimanje parkirališnog prostora uz koordinaciju djelatnika Sanitata te se građani i korisnici uličnih parkirališta mole za razumijevanje.

Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

GLAZBENI NASTUPI, SEOSKE IGRE… Ne propustite vikend ‘Uskrsa u Primorju’

Dulist

DAN NARCISA Pokažite solidarnost i suosjećanje, dođite na humanitarnu akciju!

Dulist

ZBOG RADOVA Sutra dolazi do izmjena na liniji za Bosanku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija