Grad

Sanacija asfaltnog kolnika u Ulici branitelja Dubrovnika vrijedna 90 tisuća kuna

Kako je DuList već pisao u ponedjeljak, započeli su radovi na sanaciji asfaltnog kolnika na sjevernom prometnom traku Ulice branitelja Dubrovnika i to na dijelu od platoa Pile do hotela Hilton. Ukupno će biti sanirano oko 380 metara kvadratnih asfaltnog zastora, a vrijednost radova koje izvodi ugovorni izvođač na održavanju nerazvrstanih cesta tvrtka Tehnogradnja d.o.o. je oko 90 tisuća kuna.

Ovime se saniraju oštećenja i ulegnuća koja su otežavala promet ovim dijelom ceste te ujedno okončavaju radovi na uređenju Pila za ovu godinu. U prethodnom je razdoblju, naime, završena cjelovita obnova kamenog popločenja ovog dijela Pila, kada je sanirano ukupno oko 1.100 metara četvornih pločnika na potezu od restorana Dubravka na Brsaljama, Ulicom branitelja Dubrovnika sve do skretanja za Gradac.

Pročitajte još

U Dubrovniku otvorena peta Nacionalna konferencija savjeta mladih

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

ZAKUPCI, JAVITE SE Grad priprema nove mjere za pomoć gospodarstvenicima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija