Grad

Ana Hrnić predstavila program rada TZ-a za 2021. godinu

Prva redovna sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika održala se online ovog utorka.

Na njoj su jednoglasno usvojeni Rebalans financijskog plana za 2020. godinu i Program rada i financijski plan za 2021. godinu te je izabran revizor za nadzor poslovanja za 2020. godinu. Putem Zoom aplikacije online sjednici, koju je vodio Predsjednik Skupštine TZ grada Dubrovnika Mato Franković, prisustvovala su 24 člana Skupštine. Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Ana Hrnić, održala je prezentaciju kojom je predstavila glavne stavke Programa rada i financijskog plana za 2021.godinu, ističu iz TZ-a.

Program rada s financijskim planom TZ grada Dubrovnika za 2021. godinu izrađen je temeljem: fizičkih rezultata turističkog prometa (ostvarenog i procijenjenog) na području grada Dubrovnika i u Hrvatskoj za 2019. i 2020. godinu, prateći i epidemiološku situaciju u Hrvatskoj, ali i na globalnoj razini, prvenstveno na najznačajnijim emitivnim tržištima. Za usporedbu i plan provođenja planiranih aktivnosti u obzir je uzeta 2019. godina, s obzirom da se veliki dio aktivnosti koje su u planu, u 2020. godini nije mogao realizirati, zbog okolnosti uzrokovanih pandemijom virusa COVID-19.

Pročitajte još

U Dubrovniku otvorena peta Nacionalna konferencija savjeta mladih

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

ZAKUPCI, JAVITE SE Grad priprema nove mjere za pomoć gospodarstvenicima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija