AktualnoDuList PROMO

SAMO ZA NAJBRŽE Građa dijeli 10 TV-a i popuste za Euro

grada1

Čak 20 posto + 10 posto popusta na sve TV-e!

Uzbuđenje pred početak UEFA Euro 2024. raste, a Građa-prodajni centri donose sjajnu vijest za sve nogometne entuzijaste! Ostvarite 20 posto + 10 posto popusta od 10. lipnja do 13. srpnja na sve televizore u Građa-prodajnim centrima. Iskoristite ovu priliku i posjetite Građu zbog odlične uštede na raznim modelima televizora s vrhunskom slikom i tehnologijom.

grada 1
Popusti se odnose samo na fizičku kupnju u prodajnim centrima, a u ponudi su poznati brendovi poput Hisense, Grundig, Philips, Samsung i LG. Ne propustite priliku za odličnu uštedu!

grada 1

Građini prodajni centri nalaze se:

  • Građa prodajni centar Solin
    Adresa: Vranjički put 2, 21210, Solin
  •  Građa prodajni centar Šibenik
    Adresa: Žaborička ul. 1, 22000, Šibenik
  • Građa prodajni centar Dubrovnik
    Adresa: Ul. Don Marina Beusana 6, 20207, Čibača

grada 1 Osvojite TV uz svoje nogometno znanje!

U suradnji s Radio Dalmacijom, Građa organizira natječaj u kojem će 10 najvećih poznavatelja nogometa biti nagrađeno besplatnim Grundig televizorima. Nije loše imati stalno “glavu u balunu!” – možda baš zbog toga osvojite novi TV, zar ne?

Natječaj će trajati od 13. do 23. lipnja, a sudionici će imati priliku pokazati svoje znanje i ljubav prema nogometu u kvizu o Euru. Svaki dan u eteru Radio Dalmacije postavit će se pojedincu deset pitanja vezana za Euro, a odgovori će biti jednostavni – DA ili NE. Tko točno odgovori na svih 10 pitanja, osvojit će Grundig TV iz Građe!

 

Slika za clank azurirana

grada 2Grundig TV predstavlja vrhunac moderne tehnologije i inovacija u svijetu televizije. S besprijekornom kvalitetom izrade i elegantnim dizajnom, Grundig televizori donose vrhunsko iskustvo gledanja u svaki dom. Osmišljeni kako bi zadovoljili i najzahtjevnije gledatelje, ovi televizori kombiniraju izvanrednu kvalitetu slike i zvuka s intuitivnim i praktičnim funkcionalnostima.

Kako sudjelovati?
Slušajte Radio Dalmaciju svakog dana tijekom trajanja natječaja te budite točni u odgovaranju na postavljena pitanja o Europskom nogometnom prvenstvu.

grada 3

Do tada se prisjetite najznačajnijih trenutaka i informacija iz povijesti Eura. Imate dovoljno dana za ponavljanje i osvježavanje svog nogometnog znanja. Prelistajte stare statistike, prisjetite se legendarnih utakmica i igrača te obnovite svoja znanja kako biste bili spremni osvojiti jedan od 10 televizora.

Velik izbor bijele tehnike
U sklopu Građa prodajnih centara, sada se može pronaći potpuno preuređeni odjel bijele tehnike. Modernizirani i pregledniji prostor nudi širok asortiman uređaja koji zadovoljavaju potrebe svakog kućanstva.

grada 4

U ponudi se nalaze hladnjaci različitih veličina i funkcionalnosti, kao i perilice i sušilice za rublje koje osiguravaju besprijekornu čistoću i svježinu odjeće. Za one koji traže male kućanske aparate, asortiman uključuje sve od miksera i blendera do aparata za kavu.

grada 5

Također, dostupni su različiti modeli klima uređaja koji omogućuju idealnu temperaturu u domu tijekom cijele godine. Ponuda je prilagođena svakom budžetu, pa se mogu pronaći kvalitetni uređaji po povoljnim cijenama.

grada 6

Posjetitelji se mogu uvjeriti u bogatstvo izbora i pristupačne cijene u preuređenom odjelu bijele tehnike Građa prodajnih centara. S ovim asortimanom, svatko može opremiti svoj dom vrhunskom tehnologijom i uživati u udobnosti koju ona pruža.

Pročitajte još

ŠOK U CENTRU Pogledajte što se dogodilo

Dulist

Lijek protiv bolova pod istragom Europske agencije za lijekove zbog kobnih nuspojava

Dulist

Što napraviti ako niste zadovoljni djetetovom zaključnom ocjenom?

Dulist