Grad

SAMO U HRVATSKOJ Nema stabilne opskrbe strujom jer je HEP-u ponestalo kabela?!

SAMO U HRVATSKOJ Nema stabilne opskrbe strujom jer je HEP-u ponestalo kabela?!

Stanovnici Rijeke dubrovačke, točnije dijela ulice Gorava ovih dana su ostali zatečeni odlukom nadležnih da zaključe radove na tom predjelu bez da se do kraja postavi potrebna planirana infrastruktura. Naime, u sklopu radova na projektu kanalizacije na cesti uz rijeku Omblu koje izvodi Vodovod, Elektrojug je svojedobno odlučio spojiti ugodno s korisnim, te kada se već raskopava cijela ulica iskoristiti priliku i postaviti naponske kabele kojima bi se napajala javna rasvjeta i omogućila bolja opskrba električnom energijom za tamošnja kućanstva. Odnosno, kako se ispostavilo, dio njih.

Ogorčeni stanovnici
-Elektrojug ne želi postaviti kabel za struju dalje od pumpne stanice za kanalizaciju. Taj kabel je trebao bit postavljen za javnu rasvjetu i više kuća u nizu. Pazite, ovo stoji ovako raskopano pune dvije godine – kaže nam Baldo Milutinović, jedan od ogorčenih žitelja Donjeg Obuljenog, ulice Gorava, koji su nas kontaktirali s ovim problemom.

Što su nam rekli ostali stanovnici ulice Gorava te koji je odgovor Elektrojuga na sve to pročitajte u našem tiskanom izdanju

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist