Sport

Samba na penale ‘otplesala’ među 16

Samba na penale 'otplesala' među 16

HC, Samba, XY i Gorica trećeg dana šesnaestine finala osigurali su kartu za ulazak među 16 najboljih momčadi na turniru u malom nogometu na Montovjerni.

No Name, najmlađa momčad na turniru nije uspjela parirati momčadi HC koja je na kraju slavila sa uvjerljivih 6:0. Nakon golijade u prvoj utakmici, susret XY i C. b. Antika završio je pobjedom momčadi XY 2:1. Nakon 'šestice' u prvoj, mnogobrojni gledatelji na tribinama malog 'Wembleya' vidjeli su i drugu 'šesticu' u susretu između Sambe i C. b. Ferata koji je završio neodlučeno (3:3). Uspješnija momčad nakon izvođenja kaznenih udaraca bila je Samba koja je na kraju slavila 5:3.

Posljednji susret trećeg dana igrali su Gorica i Dominum novus, a ukupno jedanaestu kartu za osminu finala osigurala je Gorica koja je bila uspješnija 2:1. Oba pogotka za slavlje najvatrenijih navijača na malom Wembleyu postigao je Dorian Di Lido.

Posljednjeg dana šesnaestine finala doznat ćemo posljednjih pet momčadi koje će se plasirati u osminu finala. U 19.30 sati igrat će Ponton kontra Brkatih slonova, a nakon njih momčad Nema predaje i Sveta Marija. Daleko najjači dvoboj posljednjeg dana je susret C. b. Olloe i momčadi Suhy travel (21.30). Posljednju kartu za plasman u osminu finala osigurati će bolja momčad iz dvoboja Pipl mast trast as i Antun Tun.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist