Aktualno

Šalja: Izaberimo novog izvođača

Iako su već trebali biti gotovi, radovi na kanalizacijskom sustavu u Velikom Zatonu, odnosno radovi na rekonstrukciji cjevovoda, još nisu gotovi.

Izvođač radova, cavtatska tvrtka Konel kasni s radovima, obavijestio je javnost direktor Vodovoda Pero Mišković, dodajući kako je rok završetka trebao biti 31. listopad. No, radovi još nisu gotovi usprkos višekratnim obećanjima predstavnika tvrtke kako će se rok ispoštovati. Na pitanje zamjenika gradonačelnika Nika Šalje ima li Vodovod dovoljno sredstava kako bi se izabrao novi izvođač radova, Mišković je istaknuo kako će se danas još jednom sastati s izvođačem radova.

– Predlažem da se čeka do kraja ovog mjeseca pa da se nakon toga ide na odabir novog izvođača. Imam dojam da ni nemaju namjeru to napraviti – rekao je Šalja dodajući kako je riječ o popravcima o kojima se znalo i lani pa su se prolongirali zbog početka sezone. Hoće li isti dočekati novu turističku sezonu, pitao je Šalja.
 

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] Dubrovačke zidine i ove godine ‘utonule’ u mrak

Dulist

U NEDJELJU Korizmeni križni put padinama Srđa

Dulist

PADA CIJENA SVIH ENERGENATA Od utorka jefinije gorivo

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija