DuList IN

Šabani najžešći kvizomani!

Drugi po redu mjesečni kviz u organizaciji Volonterskog centra Dubrovnik privukao je velik broj dubrovačkih kvizomana i ljubitelja takvog oblika razonode.

Na kvizu je sudjelovalo ukupno 15 ekipa u sastavima od tri do pet članova. Imali su zadatak dati što veći broj točnih odgovora na po deset pitanja iz pet kategorija opće kulture, trivije, povijesti, sporta i umjetnosti.

Nakon pet serija pitanja prvo mjesto i naslov pobjednika drugog kviza osvojila je ekipa Šabani s 55,5 bodova, inače trećeplasirani s prvog kviza. Samo pola boda zaostatka imala je druga ekipa Cipoli, dok su trećeplasirani s 54,5 bodova ostali članovi ekipe Kozara, prošlomjesečni prvi pobjednici, koji su bili u vodstvu do pred zadnju kategoriju pitanja iz umjetnosti.

U opuštenoj atmosferi caffe bara Living Room natjecateljske ekipe kroz zahtjevna, ali izazovna pitanja je vodio Lado Pletikosić uz budno oko stručnog žirija.

Odaziv na kviz u Living Roomu sigurno pokazuje da se Dubrovčani nisu zaboravili družiti ni natjecati.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] Pilari znaju recept za dobru zabavu!

Dulist

Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik? Raznovrsni program u danima pred nama!

Dulist

KONCERT, RADIONICE, FILMOVI… Velika proslava Međunarodnog dana mladih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija