DuList IN

Šabani najžešći kvizomani!

Drugi po redu mjesečni kviz u organizaciji Volonterskog centra Dubrovnik privukao je velik broj dubrovačkih kvizomana i ljubitelja takvog oblika razonode.

Na kvizu je sudjelovalo ukupno 15 ekipa u sastavima od tri do pet članova. Imali su zadatak dati što veći broj točnih odgovora na po deset pitanja iz pet kategorija opće kulture, trivije, povijesti, sporta i umjetnosti.

Nakon pet serija pitanja prvo mjesto i naslov pobjednika drugog kviza osvojila je ekipa Šabani s 55,5 bodova, inače trećeplasirani s prvog kviza. Samo pola boda zaostatka imala je druga ekipa Cipoli, dok su trećeplasirani s 54,5 bodova ostali članovi ekipe Kozara, prošlomjesečni prvi pobjednici, koji su bili u vodstvu do pred zadnju kategoriju pitanja iz umjetnosti.

U opuštenoj atmosferi caffe bara Living Room natjecateljske ekipe kroz zahtjevna, ali izazovna pitanja je vodio Lado Pletikosić uz budno oko stručnog žirija.

Odaziv na kviz u Living Roomu sigurno pokazuje da se Dubrovčani nisu zaboravili družiti ni natjecati.

Pročitajte još

Stiže li Game of Thrones opet u Dubrovnik?

Dulist

MALENOM BALDU STIŽE BRAT Marin i Kristina Čilić čekaju drugo dijete

Dulist

PROLJETNI ĐIR GORNJIM SELIMA Besplatno vođenje novom pješačkom stazom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija