Aktualno

S betonske ograde uz rub kolnika u Vrbici uklonjene su željezne šipke

S betonske ograde uz rub kolnika u Vrbici uklonjene su željezne šipke

Javni poziv udruge Sigurnost u prometu investitoru radova u Vrbici, koji je uz sami rub ceste postavio kamene zapreke sa željeznim šiljcima okrenutima prema kolniku, urodio je plodom. Naime, kako jutros javljaju iz ove dubrovačke udruge, s postavljene betonske ograde uklonjene su željezne šipke koje su ugrožavale sigurnost cestovnog prometa i dovodile u opasnost sve sudionike u prometu.
Podsjetimo, udruga Sigurnost u prometu u srijedu je na društvenim mrežama pozvala na oprez vozača prilikom prolaska preko državne ceste D-8 u mjestu Vrbica.
-U mjestu Vrbica, na kolniku državne ceste D-8 u nepreglednom zavoju, izvođač radova na obližnjem gradilištu uz sami rub ceste postavio je kamene zapreke na kojima se sa strane okrenute prema kolniku nalaze željezni šiljci dužine do pola metra. Inače na navedenoj dionici se dogodilo više prometnih nesreća s teškim ozljedama u zadnjih nekoliko godina – navodili su iz Udruge te pozvali odgovorne da uklone navedeno te postupe sukladno Pravilniku o prometnim znakovima, signalizaciji opremi na cesti.
Srećom, brzo se reagiralo.
Foto: Udruga Sigurnost u prometu

Pročitajte još

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo