Zanimljivosti

S ALBUMA ‘MOJA HRIDINO’ Poslušajte Markosovu izvedbu 88. Psalma

Dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos koji unatrag nekoliko godina izvodi duhovne pjesme i koje su okarakterizirale njegov album prvijenac “Moja Hridino” prije nekoliko dana je imao snažan koncert koji je bio u izravnom prijenosu iz Međugorja. Povodom 24. godine postojanja radio Mir Međugorja, izveo je pjesme s albuma “Moja Hridino” koji mnogi nazivaju lijekom za dušu, a koji je vrlo zapažen kako kod široke publike tako i kod glazbenih stručnjaka. O svojim dojmovima, koncertu i albumu “Moja Hridino” Markos je rekao:

– Neopisivo sam sretan što moje izvedbe dopiru do tako široke publike. Djece i odraslih, starih i mladih. Velika je radost kad svoju ljubav i emocije koje proizlaze iz srca, dok pjevam Božju Riječ, mogu podijeliti sa svima kako bi u svako srce došla mala zraka svjetlosti i nade u ovim teškim vremenima koje živimo.

Nakon velikih uspješnica Psalma 18 koji na društvenim mrežama broji milijunske poglede, Oče naš na Isusovom, Aramejskom jeziku, Hvalospjeva Bogu, Dotakni me Isuse za koje su i snimljeni video spotovi, Markos se istaknuo sa još jednom vrlo snažnom izvedbom koja se već ubrzano dijeli internetom. Riječ je o Psalmu 88 kojeg je prije par dana izveo u Međugorju, a o koliko snažnoj i moćnoj se izvedbi radi prosudite sami.

Pročitajte još

Danas obilježavamo Svjetski dan humanitarnog rada

Dulist

Na današnji dan Dubrovnik je postao prvi hrvatski olimpijski grad

Dulist

GOTOVO NEDIRNUTA VIZURA ‘CRNOG POLJA’ Ovako je igralište ispred Pomorske škole izgledalo 70-ih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija