DuList IN

Ruža Gradu za Valentinovo

Gradu za ljubav građani su poklonili veliku ružu – formiranu ovog utorka na Stradunu kako bi poznati hrvatski fotograf Šime Strikoman snimio još jednu milenijsku fotografiju.

U suradnji s Udrugom Dart – Galerijom Artur, sa željom „spajanja“ dana zaljubljenih – Sv. Valentina i vremena od karnevala, Strikoman je osmislio novu milenijsku fotografiju pod nazivom „Amor je amor“. Sudionici su formirali oblik cvijeta ruže – Gradu na dar, uz sudjelovanje učenika osnovnih škola i svih koji su se odazvali pozivu da se maškaraju u sve nijanse crvene boje i pridruže fotografiranju.

Podsjetimo da je Šime Strikoman u Dubrovniku napravio nekoliko milenijskih fotografija od kojih ističemo lignju uz kongres Bimagnetizma održan 2010. godine, „Hrvatsku na Stradunu“ snimljenu 15.listopada 2011., i lani u karnevalskim danima fotografiju kuhara.

Ova Strikomanova fotografija koristit će se i za promociju grada Dubrovnika kao romantičnog i za vjenčanja popularnog odredišta.
 

Pročitajte još

USKORO OMILJENI ‘DUBROVNIK FLOWER MARKET’ Hoja-haj, hoja-haj zimi sad je kraj!

Dulist

[ŠAPA TJEDNA] Bono i njegova vjerna pratnja, redatelj Robi Bošković!

Dulist

Mihaela Pavlović: Primila sam ‘milijun’ poruka podrške. Opet ću se prijaviti na Survivor!

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija