DuList IN

Ruža Gradu za Valentinovo

Gradu za ljubav građani su poklonili veliku ružu – formiranu ovog utorka na Stradunu kako bi poznati hrvatski fotograf Šime Strikoman snimio još jednu milenijsku fotografiju.

U suradnji s Udrugom Dart – Galerijom Artur, sa željom „spajanja“ dana zaljubljenih – Sv. Valentina i vremena od karnevala, Strikoman je osmislio novu milenijsku fotografiju pod nazivom „Amor je amor“. Sudionici su formirali oblik cvijeta ruže – Gradu na dar, uz sudjelovanje učenika osnovnih škola i svih koji su se odazvali pozivu da se maškaraju u sve nijanse crvene boje i pridruže fotografiranju.

Podsjetimo da je Šime Strikoman u Dubrovniku napravio nekoliko milenijskih fotografija od kojih ističemo lignju uz kongres Bimagnetizma održan 2010. godine, „Hrvatsku na Stradunu“ snimljenu 15.listopada 2011., i lani u karnevalskim danima fotografiju kuhara.

Ova Strikomanova fotografija koristit će se i za promociju grada Dubrovnika kao romantičnog i za vjenčanja popularnog odredišta.
 

Pročitajte još

Kako je dobro vidjeti vas opet…

Dulist

FRANKOVIĆ ČESTITAO TEREZI ‘Vi ste istinski primjer umjetnice opčinjene glazbom’

Dulist

Ana Rucner ni ove godine neće zaobići Grad

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija