Grad

Ruski novinari: Vlada veliki interes za odmorom u Dubrovniku

Dvanaest istaknutih novinara prestižnih ruskih medija kao što su Bazzar, Marie Claire, InStyle, Elle, Cosmo, Grazia, Style i dr. borave ovaj tjedan u Dubrovniku gdje pripremaju objave i reportaže. Novinari će među ostalim tijekom svog višednevnog boravka obilaziti Dubrovnik i Elafite. Naglasak objava u ruskim medijima je na kulturno-povijesnim znamenitostima te bogatoj gastronomskoj ponudi Dubrovnika.

U Dubrovniku je ruske novinare dočekala direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Ana Hrnić te im zaželjela dobrodošlicu. Hrnić je istaknula kako je Dubrovnik izrazito sigurna destinacija s povoljnom epidemiološkom situacijom. Naglasila je i važnost ruskog tržišta za Dubrovnik, čiji se turisti od početka godine nalaze na devetom mjestu top ljestvice najbrojnijih turista s ostvarenih 1188 dolazaka i 3869 noćenja, što je 56 % od turističkog prometa u dolascima te 58 % turističkog prometa u noćenjima u odnosu na isto razdoblje s ruskog tržišta u 2019. godini, ističu iz TZ-a.

-Ruski su novinari oduševljeni ljepotama Dubrovnika, ali i odličnom zračnom povezanošću s Moskvom te povoljnom epidemiološkom situacijom. Novinari su istaknuli da na ruskom tržištu trenutno vlada veliki interes za odmorom u Dubrovniku, čemu svakako doprinose izravni letovi s Moskvom zrakoplovnim prijevoznikom Aeroflot – ističu iz TZ-a.

Pročitajte još

LUKŠA MATUŠIĆ Namjera je bila uništiti radove, sigurno to nije napravi netko iz Gruža i Lapada

Dulist

PREKO NOĆI IZGAZILI SALIVENI BETON Franković: Divljaštvo pojedinaca nas neće obeshrabriti

Dulist

Franković: ‘Sudbina i budućnost hrvatskog naroda značajno su određeni 5. kolovoza 1995.’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija