Zanimljivosti

Ruska nacionalna televizija snima popularnu emisiju u županiji

Hrvatska turistička zajednica u suradnji s TZ Dubrovačko-neretvanske županije organizira studijsko putovanje novinara iznimno gledane ruske nacionalne televizije Russia 1. Riječ je o TV ekipi koja radi popularnu emisiju ‘Po sekretu vsemu svetu’, a na području Dubrovačko-neretvanske županije boravit će do petka, 28. svibnja.

Program putovanja uključuje obilazak i snimanja brojnih atraktivnih destinacija i lokacija s područja županije, kao što su Dubrovnik, Lokrum i Srđ (23. i 24. svibanj), zatim Korčula i Pelješac (25. svibanj), dok program putovanja završava u Pločama (26. svibnja) te Malom Stonu i Mljetu (27. svibnja).

TV kanal Russia 1 emitira se na gotovo čitavom ruskom teritoriju, a s obzirom da je dostupan i putem satelita, može ga pratiti više od 270 milijuna gledatelja diljem svijeta, dok samu emisiju ‘Po sekretu vsemu svetu’, koju vode karizmatični voditelji i popularni glumci Mark Bogatyrev i glumica Olga Kuzmina, prosječno prati oko 7 milijuna gledatelja.

Pročitajte još

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Stipe Nosić o grobovima u sakristiji

Dulist

Na današnji dan prije 150 godina popisan Ugovor o osnivanju Domorodnog muzeja

Dulist

Što su sve najmlađi naučili na radionicama Zajednice tehničke kulture?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija