DuList IN

RUNWAY RUN Spremni za novi let? Du Motion počinje s ukrcajem trkača na listu

Runway Run promo 1

 

Zaljubljenici u trčanje i rekreaciju imaju priliku doživjeti jedinstveno sportsko iskustvo – trčati pistom dubrovačkog aerodroma 10. ožujka. Naime, najavljeno je novo izdanje utrke Runway Run, jedine utrke takve vrste u Hrvatskoj, koju Du Motion organizira po četvrti put u suradnji sa Zračnom lukom Dubrovnik.

– Veselimo se povratku na dubrovački aerodrom koji se od samog početka pokazao kao organizacijski zahtjevna, ali i iznimno atraktivna lokacija. Zbog pozitivnih reakcija trkača, utrka je postala sada već i tradicionalna. Mnogima će to biti i odlična pri-prema za sedmi Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik koji će se održati krajem travnja – izjavio je direktor Du Motiona, Alen Bošković.

S duljinom od 5 kilometara i održavanjem u sutonu dana na neuobičajenoj lokaciji, Runway Run utrka privući će i početnike i iskusne trkače koji žele iskusiti nešto novo. Njih najviše 150 može se do 3. ožujka prijaviti putem službene stranice Du Motiona, uz uvjet da imaju navršenih 16 godina.

Cijena startnine iznosi 20 eura, a paket za trkače uključuje službenu majicu utrke, atraktivnu medalju, startni broj, službeno mjerenje vremena, okrepu, besplatni parking na parkiralištima zračne luke i zabavu nakon utrke.

Pročitajte još

DJ Ferreck Dawn večeras u Revelinu

Dulist

GLAZBOM SPAJA DUBROVNIK I MEDULIN Ana Rucner vraća se na Srđ i pozdravlja ljeto!

Dulist

Hard Rock Cafe Dubrovnik slavi 53. rođendan

Dulist