Aktualno

‘ROMEO I JULIJA’ Zbog ozljede glumice Amande Osborne premijera prekinuta nakon prvog čina

'ROMEO I JULIJA' Zbog ozljede glumice Amande Osborne premijera prekinuta nakon prvog čina

Na sinoćnjoj premijeri ‘Romeo i Julija’, koja se u sklopu Midsummer Scene festivala odigravala na Lovrjencu, britanska glumica Amanda Osborne ozlijedila je gležanj. Zbog toga je predstava prekinuta nakon prvog čina, a ostale predstave trebale bi se odigrati prema planu.

Inače, Amanda Osborne u predstavi je utjelovila Lady Capulet.

-Kritike na pretpremijeru su izvrsne. Predstava je pravo osvježenje i veselimo se izvedbama koje su pred nama. Interes je zaista velik i očekujemo rasprodan festival. Nažalost, glumica Amanda Osborne prilikom izlaska na scenu u jednom je trenutku ozljedila nogu. Midsummer Scene Festival nastavlja se večeras novom izvedbom u 21.30 sat! – izjavila je producentica festivala Darija Mikulandra Žanetić.

Šesto izdanje Midsummer Scene Festivala nastavlja se izvedbama Romea i Julije na Lovrjencu svake večeri u 21.30 sat sve do 5. srpnja. Shakespearova predstava pauzu će imati jedino u četvrtak, 27. lipnja kada će Midsummer Scene Festival u 21.30 na Lovrjencu prvi put ugostiti hrvatsku predstavu Ja koja imam nevinije ruke, monodramu o životu Vesne Parun, u režiji Ivana Lea Lema i izvedbi Vesne Tominac Matačić.

Pročitajte još

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist