Politika

ROKO TOLIĆ Iz utrke za župana nisam izašao ranjen, već iskusniji

Nakon dana predaha i svojevrsne postizborne šutnje, evo sam se latio tipkovnice kako bih pokazao da iz utrke za odgovorno mjesto u palači Ranjina, ipak nisam izašao ranjen, već iskusniji, a možebitno i pametniji te pripremljeniji za neke nove životne izazove – napisao je na svom Facebook profilu Roko Tolić, koji je na  lokalnim izborima u nedjelju bio nezavisni kandidat za župana dubrovačko-neretvanskog.

-Svakako želim čestitati svim sudionicima izbora. Nadmetali smo se programima, idejama, vizijama, prokušanim izvedbama, pozivima na zaokret, promjenu, novo, uspješnije… Predstavnik takvog pristupa u drugom krugu će biti gospodin Petrov i već u izbornoj noći sam mu iskreno stisnuo ruku uz želju za uspjeh. Gospodinu Dobroslaviću još nisam imao prigodu pružiti ruku, ali moram priznati da je 40 posto biračke podrške, vrijedno svakog respekta. Osobno sam ponosan do neba na preko pet tisuća glasova u voljenom Gradu i…da nije Konavala, Župe i još nekoliko malenih mjesta srca moga u kojima sam dobio relevantnu potporu, dao bih za pravo onima koji su me uvjeravali da je gradska razina moj prirodni ambijent. Uvijek sam volio izazove, a put kojim se lakše ide…najčešće nije bio taj koji je privlačio moje stope – navodi Tolić.

Dodaje kako je kampanja bila prekratka, ali intenzivna.

-Najveća blagodat ovog iskustva su nova poznanstva. Uz svoju predivnu obitelj i bliske prijatelje, u ovoj avanturi sam dobivao i podršku stotina fantastičnih, a meni donedavno malo poznatih stanovnika naše županije. Hvala vam na potpori! Hvala na svakom glasu, svakom lajku i poruci podrške. To me čini bogatijim, ponosnijim i motiviranijim čovjekom i to će me nositi u nova iskušenja. Svima želim puno zdravlja, sreće i zalaganja za bolju i prosperitetniju Dubrovačko-neretvansku županiju! – poručio je Tolić.

 

Pročitajte još

KRISTIĆ: Omogućimo građanima razvoj urbanih vrtova dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta

Dulist

ROKO IMA NOVO RADNO MJESTO ‘Morao sam poć’ s Vijeća razvoziti robu, moje su mi mušterije važne’

Dulist

RASKINUTI UGOVORI S KARIĆARIMA Franković: Raspisat ćemo novi natječaj i izabrati nove koncesionare

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija