Aktualno

RODITELJI, VAŽNA OBAVIJEST! U ovim školama djecu možete ostaviti na čuvanje

‘Sutra, 10. listopada 2019. najavljen je štrajk djelatnika u OŠ Mokošica, stoga neće biti moguće održavanje redovne nastave i redovno odvijanje programa produženog boravka. Za sve informacije možete poslati upite na e-mail ured@os-mokosica.skole.hr’, poručili su iz OŠ Mokošica povodom štrajka prosvjetnih djelatnika najavljenog za četvrtak. Jednake obavijesti dolaze i iz OŠ Marin Getaldić:

‘Sindikalna povjerenica izvijestila je kako će se sutra održati štrajk u kojem sudjeluje većina nastavnika. Neće biti organizirana nastava, no roditelji koji imaju tu potrebu mogu ostaviti svoju djecu na čuvanju’, obavijestila je ravnateljica Vedrana Elez.

Također, u OŠ Lapad djeci će omogućiti odgovarajući boravak.

‘Učenicima koji sutra dođu u školu, osigurat ćemo boravak i prehranu na način na koji to s obzirom na štrajk, bude moguće. Učenici koji sutra ne dođu u školu neće dobiti neopravdane sate’, napisali su.

Povodom najavljenog štrajka učitelja škole, sutra, 10. listopada neće biti moguće organizirati redovno izvođenje nastave ni u OŠ Marina Getaldića.

‘Učenici koji dođu u školu bit će zbrinuti u nekom obliku odgojno-obrazovnog rada. Učenici koji ne dođu u školu neće dobiti neopravdane sate. Sve informacije možete pratiti na web (i Facebook) stranici Škole ili uputiti upit na mail : ured@os-mgetaldica-du.skole.hr Molim roditelje i staratelje naših učenika za razumijevanje’, poručila je ravnateljica Silvana Bjelovučić.

Što planiraju u preostale dvije gradske škole OŠ Marina Držića i OŠ Antuna Masle, nije poznato. Naime, objave na društvenim mrežama su izostale, a ne funkcioniraju ni službene mrežne stranice zbog navodnog preopterećenja.

Pročitajte još

Za četvrtak za dubrovačko područje upaljen narančasti alarm

Dulist

Polaganjem vijenaca na Vjetrenom mlinu i Boninovu obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Dulist

OGLAS PODIGAO OBRVE Prodaje se luksuzna vila u Dubrovniku, ‘ekstra bonus’ privatna plaža

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija