DuList IN

Roditelji, prijavite bebe na natjecanje u puzanju!

Bebe (Ilustracija/Shutterstock Images LLC)

Mlade Dubrovkinje u suradnji sa Sportskom školicom Dubrovnik organizira okupljanje svih beba na području Dubrovačko-neretvanske županije!

Potaknuti nedostatkom zabavnog programa za one najmlađe 28. prosinca na II. katu Robne kuće Srđ s početkom u 14 sati, uz mnoštvo veselja i zabave, Dubrovkinje u suradnji sa Sportskom školicom Dubrovnik organiziraju i natjecanje u puzanju i prematanju beba.

– Program će biti obogaćen zabavno-edukativnim sadržajem gdje će se, uz pomoć brojnih animatora, nastojati kroz pjesmu i ples uljepšati i educirati sveukupan program temeljen na igri i individualnom pristupu svakom djetetu. Željeli bismo istaknuti da se ovakva vrsta natjecanja održava po prvi put na našem području, od čega nam je cilj napraviti tradiciju dobre zabave i u tom smislu kvalitetno uljepšati život našim najmlađima – ističu organizatori.

Tako će se osim natjecanja u puzanju beba, u prematanju najmlađih Dubrovčana okušati njihovi tate, što će svakako biti zanimljivo za vidjeti. Vrijedi dodati kako će se bebe natjecati u dvije kategorije: bebe mlađe od devet mjeseci i bebe starije od 9 mjeseci do prvog koraka.

Za više informacija kao i za prijave za bebe i tate s bebama se može kontaktirati na telefonski broj: 095/399 19 59 te na e-mail igrubjesic9©gmail.com.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović